Anyukák, akik 4kg felett születtetek nagy babátok született?
Szintén félig off :)
Mindketten 3500 g-mal születtünk a férjemmel, a lányunk mégis 4200 g és 58 cm-vel született...
Úgyhogy szerintem ha valaki nagy súllyal született, akkor esélyes, hogy a babája is nagy lesz, mivel ez genetika...de azért nem 100%!
Az is lehet, azért születtél 4,5 kilóval, mert egy kicsit túlhordtak, úgyhogy van még remény! :-)
Egyébként az is beleszámít, hogy milyen nagyok vagytok.
Mi mindketten nagyon magasak vagyunk, nálunk alap volt, hogy nem lehet pici babánk, ha időre születik.
Végül pár nappal a kiírt előtt 4140 g-al született meg.
De ne ess kétségbe, a csípőcsöntök BELSŐ átmérője számít. Tehát majdhogynem egyáltalán nem számít, milyen vékony vagy széles a csípőd ránézésre.
Nekem megmérték röntgennel, mert kétesélyes volt a szülés a nagy baba miatt. A doki végül belement, hogy próbáljuk meg. Hát igaz volt vajúdás, de gond nélkül szültem meg a babánkat. A gátsebem is csak 3 öltés volt! Bár mondjk mi nagyon szigorúan csináltuk a gátmasszázst, szinte érezhető volt ahogy lazulnak a gátizmaim. Csak ajánlani tudom Neked is!
Én 3800g-mal születtem a párom 3kiló alatt,a lányunk első gyerekként 4950g-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!