Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, akik 4kg felett...

Anyukák, akik 4kg felett születtetek nagy babátok született?

Figyelt kérdés
4 és fél kilòval születtem, a párom 3 és fél kilòval,mekkora babára számìthatok?
2014. febr. 14. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Bocs, ha félig off: én 3800 grammal születtem (56 cm), a férjem 2900-zal (és 59 centivel), a fiunk 4470 gramm volt és 57 cm :)
2014. febr. 14. 10:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Szintén félig off :)

Mindketten 3500 g-mal születtünk a férjemmel, a lányunk mégis 4200 g és 58 cm-vel született...

Úgyhogy szerintem ha valaki nagy súllyal született, akkor esélyes, hogy a babája is nagy lesz, mivel ez genetika...de azért nem 100%!

2014. febr. 14. 10:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Az is lehet, azért születtél 4,5 kilóval, mert egy kicsit túlhordtak, úgyhogy van még remény! :-)

Egyébként az is beleszámít, hogy milyen nagyok vagytok.

Mi mindketten nagyon magasak vagyunk, nálunk alap volt, hogy nem lehet pici babánk, ha időre születik.

Végül pár nappal a kiírt előtt 4140 g-al született meg.

De ne ess kétségbe, a csípőcsöntök BELSŐ átmérője számít. Tehát majdhogynem egyáltalán nem számít, milyen vékony vagy széles a csípőd ránézésre.

Nekem megmérték röntgennel, mert kétesélyes volt a szülés a nagy baba miatt. A doki végül belement, hogy próbáljuk meg. Hát igaz volt vajúdás, de gond nélkül szültem meg a babánkat. A gátsebem is csak 3 öltés volt! Bár mondjk mi nagyon szigorúan csináltuk a gátmasszázst, szinte érezhető volt ahogy lazulnak a gátizmaim. Csak ajánlani tudom Neked is!

2014. febr. 14. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Én 3800g-mal születtem a párom 3kiló alatt,a lányunk első gyerekként 4950g-mal.

[link]

2014. febr. 14. 11:14
 5/5 anonim ***** válasza:
4150 grammal és 56 centivel szulettem, 177 cm vagyok. A férjem 183 centi. A kisfiunk 40+3 született 3900 grammal es 50 cm! Nagyon aprócskának tűnt, a mi csaladunkban előforduló babákhoz képest. Husi nem volt sokáig mert nem volt tejem de nem engedték a tápszert a "bababarát" kórházban pedig veszesen fogyott, három nap múlva 3400 gr volt csak :-(
2014. febr. 14. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!