Mit vegyek a főnökasszony pár napja született kisfiának?
Nem nyalizni akarok neki,de most hallottam,hogy mindenki vett vagy vesz a babának valamit.
Annyira,de annyira gazdagok,hogy mindene megvan annak a picinek és olyannyira kritikus is,hogy fölöslegesre nem akarok pénzt kidobni.
Annyi mindent kaptunk mi is tőle,szóval tényleg szívből adnám,mert jó ember meg minden,de fullra tanácstalan vagyok.
Előre is köszi!
Én ilyen magasságmérőt még csak olyanban láttam,ami úgymond álló,tehát már meg kell tudnia állnia két lábon a gyereknek,vagyis az már olyan 10hós.
Vagy ilyen úgymond fekvőben is?
Tudom,hogy egy pár napos-hetes babának nehéz.
De köszönöm,raktározom az agyamban.
Egy babáknak készíttetett ajándékcsomaggal nem lehet nagyon mellélőni és nem is sokkal személyesebb, mint amit ez a munkakapcsolat megkíván.
Esetleg te is elmehetsz egy drogériába (rossmann, müller, DM) és vegyél pl. babafürdetőt, popsikrémet, egy csomag törlőkendőt, babaolajat, babasampont, újszülöttnek való kis csörgős plüss játékot, játszókarikát vagy alvós rongyállatkát.
Ezeket szépen, ízlésesen te magad is be tudod csomagolni, egy képeslap, jókívánság és kész.
Ennek minden anya örül, fogyóeszköz. Lehet, hogy nem pont születéstől fogja használni a pici (akkor ég nem jók az ilyen kozmetikumok) de pár hónap múlva is jó lesz.
Tescoban lehet ezeket kapni a baba részlegen. 2500-3500 Ft
Ezek nagyon jók, Babakocsiba, babahordozóra fel lehet akasztani.
Ez minőségi, és szép, hasznos készségfejlesztő.
Tescoban nagyon szépek a babaruhák. Azzal nem lősz mellé. 3-6 hó meretet ha veszel, az kicsi sem lesz.
Ezek a játékok aranyosak,ruhája már most több 100 van.
Komolyan több száz,nem túlzok,egyébként azt akartam 1.re venni.
Kozmetikomut meg nem vehetek,mert ilyen speciális dolgokat használ hozzá és ő maga készíti el őket,mindenféle gyógyszertári és gyógynövényboltos "dolgokból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!