1. Kisfiam már egyedül inna, de olyan vastag meg nehéz, hogy alig bírja el.
2. A hármas cumiból alig jön a folyadék, mert cseppmentes, de behorpad a homloka mire kiszívná, a négyes cumin meg egy nagy x van, amiből dől a nyakába minden.
3. Borzasztó béna a csavaros alját szétszerelni meg összerakni mindig. Ha nem csinálom, akkor büdös lesz meg ilyen darabok jelennek meg.
Ajándékba kaptuk, de mindjárt kivágom a kukába!
Megírnátok milyet vegyek helyette? Amivel nincs ennyi gond.
Igen, utaltuk, rettentooooooen, eljen az avent. :)
2014. jan. 17. 16:31
2/12 anonim válasza:
Avent és Nuk. Nuk hagyományosnak jobb a cumija, de nehezebb tisztìtani, mert nagyon szűk az üveg, first choice NUK a kedvenc.
2014. jan. 17. 16:35
3/12 anonim válasza:
Én meg az Aventet utáltam, mindig kifolyt minden. Nekünk 1,5 éve van MAM, egyik problémát sem tapasztaltam, amiről Te írsz. A fiam kicsi kora óta simán megtartja, a 3-as cumiból tökéletesen jön a tej, az alját összerakni 2 mozdulat és sokkal jobban tisztítható, mint más márkák. Hiába, mindenkinek más jön be, kísérletezni kell, hogy nektek mi lesz a jó.
2014. jan. 17. 16:42
4/12 anonim válasza:
A cseppmentes 3-as cumira vágtam egy kis lyukat,azóta szépen eszik belőle. És vettem 330 ml cumisüveget,annak már nem csavaros az alja....
2014. jan. 17. 17:05
5/12 zabmester válasza:
Én az Aventot gyűlöltem anno, meg is fogadtam, hogy a következő bébinek nem veszek olyat. Ezek szerint Mam-ot sem, ha az is gáz :D A végén kiderül, hogy az összes gagyi :D
Van olyan, ami tényleg mindenkinek bejön?
2014. jan. 17. 17:33
6/12 anonim válasza:
3. vagyok. Olyat biztos nem találsz, Utolsó.
2014. jan. 17. 17:34
7/12 anonim válasza:
Nincsen semmi baj a Mammal,mi mindig csak azt használtuk,könnyű tisztítani,és ügyesen tudott inni belőle a fiam már pár hetesen is,6 hónapos korában lecseréltük az itatós Mamara annak más a teteje abból jobb a folyadék,és nem csöpög.Szerintem a legjobb márka.
2014. jan. 17. 17:45
8/12 A kérdező kommentje:
Talán a Tommee Tippeet megpróbálom.
2014. jan. 17. 17:47
9/12 anonim válasza:
Hát, én meg szeretem a Mam-ot. Az egyetlen bajom vele, hogy a 3-as cumin akkora a lyuk, hogy ha nem figyelünk, a gyerek simán nyakon önti magát (nem szelepes -cseppmentes változat hanem a hagyományos). Minket (és itt jogos a többes szám) soha nem zavart, hogy vastag.
Van egy Avent-ünk is, az jóval praktikusabb, de azt meg néha nem jól csavarom össze, és folyik belőle a lötyi. Meg nincs rajt semmi minta. De legalább nem folyat ha mindent szakszerűen csinálok.
2014. jan. 17. 17:50
10/12 anonim válasza:
Nekünk Tommee Tippee van, igaz sokat nem használtuk, mert szoptatom a fiam, de ha mondjuk néha elmegyünk valahova este és anyukámra bízom, akkor üvegből kapja a tejet. Nem csöpög, könnyű és nem csavaros az alja. Szóval szerintem teljesen jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!