Más is utálja a Mam cumisüveget?
1. Kisfiam már egyedül inna, de olyan vastag meg nehéz, hogy alig bírja el.
2. A hármas cumiból alig jön a folyadék, mert cseppmentes, de behorpad a homloka mire kiszívná, a négyes cumin meg egy nagy x van, amiből dől a nyakába minden.
3. Borzasztó béna a csavaros alját szétszerelni meg összerakni mindig. Ha nem csinálom, akkor büdös lesz meg ilyen darabok jelennek meg.
Ajándékba kaptuk, de mindjárt kivágom a kukába!
Megírnátok milyet vegyek helyette? Amivel nincs ennyi gond.
Én szerettem a MAM-ot, az is volt a fiaimnak, nem tapasztaltam azokat a dolgokat, amiket írtál.
Szerettem, hogy az alja szétszedős, hogy jobban lehetett tisztani, de ezek szerint nem mindenkinek jön ez be! :)
Még TommeeTippi cumisüvegünk volt, na azt is nagyon szerettük. Jó széles nagy szája van, könnyű kimosni azt is, és a cumija is olyan jó! Az is bevált.
Az aventet nem szerette egyik gyerekem sem!
Én nagyon szeretem a Mam-os cumisüvegeket, sőt a kisfiam egyedül ezt fogadta el, szerintem a lapított cumi miatt. A problémáid:
1. A 260 ml-es cumisüveg súlya 90 g. Ha azt veszem, hogy beletöltesz 200 ml folyadékot, akkor nem nagyon hiszem, hogy pár gramm számít. Egyébként a kisfiam, aki 3,5 hónapos, amikor már kevés tápszer van benne, megtartja.
2. A cumiról nem tudok véleményt mondani, mert mi még a 2-esnél tartunk, de akkor használd azt, elég gyorsan jön abból is.
3. Én pont szeretem, hogy szétszedhető, legalább könnyű takarítani. És igen, ha nem mosod el rendesen, akkor büdös lesz. De ez igaz más cumisüvegre is. Egyébként nem tudom, hogy mi a nehéz azon, hogy szétcsavarod, majd össze. A cumi részt is így kell rátenni erre is, meg a többi cumisüvegre is, csak itt kétszer csavarsz, alul meg felül.
Amit én még szeretek benne, hogy mikróban önmagában lehet sterilizálni. Ez rém egyszerű, könnyebb mint kifőzögetni, és olcsóbb mint venni egy sterilizálót ezért külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!