Aki egyedülálló az együtt alszik kisgyerekével?
a kezdetektől 8csecsemő kortól) egyedül nevelem a kisfiam. most 7 éves. Úgy kezdődött. hogy hasfájós volt. mikor már nem tudtam mit csinálni hogy jobb legyen neki, mert semmi nem használt...magam mellé fektettem... aztán 8 hós kora körül ez autómatikussá vált...évekig aludtunk kettesben :) nagyon szerettem így aludni. Semmi pasi, vagy társ pótlás nem volt benne, csak jó volt, hogy tudtam figyelni éjszaka is rá. Aztán nőtt, és egyre több helyigénye lett, sokat ficánkolt...saját ágyat is kapott. Próbálkoztunk a külön alvással. DE csak akkor sikerült rendszeressé tenni mikor már Ő akarta. És eljött az idő, úgy kb. 2 éve, hogy igényli a külön ágyban alvást. Este még néha mellettem alszik el...
szerintem nehéz megmondani, hogy elrontod e vagy sem. Szerintem egy idő után úgyis el akar majd különülni :)
mi együtt alszunk hárman,a másfél évesünk,a férjem meg én,mi így szeretjük,szerintünk ez a természetes,és a nyugati civilizáción kívül eső világon kb mindenhol így csinálják.
Szerintem akkor is így csinálnám ha egyedül lennék vele,csak akkor nagyobb pofával ugatnának bele az "okosok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!