Mi az életed értelme?
Első vagyok... Amíg nem volt férjem és gyermekeim, csak tengtem-lengtem, eljártam dolgozni.. Bulizni, ide-oda.. Nem sok minden történt velem..
De mikor megismertem a férjemet, más lett az életem. Aztán sorban megszülettek a fiaim és most már ők a legfontosabbak az életemben! Mi ezen a furcsa??????
Ha a gyerekeim kirepülnek, attól még ott lesz a férjem és a gyerekeim is néha visszajárnak, elhozzák az unokáimat, stb. Persze mást is csinálok, mint hogy családanya vagyok, mert dolgozok, de a munka semmiképp nem az életem értelme. A céljaink adnak értelmet az életünknek. A célunk pedig a harmonikus élet. Családoknál a harmóniát az jelenti, ha szeretteink boldogok, mert az ő boldogságuk a mi szívünket is boldoggá teszi. Másodlagos értelem a karrier például.
Nem érzem úgy, hogy "szolgálom" a családomat, mint egy rabszolga. Nem kényszerből szeretjük és törődünk egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!