Mi az életed értelme?
Figyelt kérdés
Kifejezetten édesanyák/apák válaszára lennék kíváncsi, kérem nem áthelyezni a kérdést.2014. jún. 2. 09:54
2/24 anonim válasza:
Hogy boldog legyek es boldoggá tegyem a szeretteimet.
3/24 anonim válasza:
szerintem erre a kérdésre mindenki a családját fogja írni, nem. nekem is ők
4/24 A kérdező kommentje:
Természetesen minden válasz hasznos és egyedi. Érdekel, ki-hogy gondolkodik erről.
2014. jún. 2. 10:02
5/24 anonim válasza:
Az én életem értelme, hogy jobb emberré váljak. Mármint mindig tanulva a hibáimból mindig egyre jobbá.
Így tudom megteremteni azokat az értékeket, amik által a környezetem is csak "profitálhat". Így tudom a gyerekeimet jóra tanítani, és egy kicsit talán jobbá tenni ezzel az életünket.
6/24 anonim válasza:
Életem értelme az, hogy kiteljesítsem az itteni életem és boldog legyek. Anyaság előtt is ugyanezt gondoltam, ezen nem változtat a tény, hogy szültem.
7/24 anonim válasza:
" A férjem és a három fiam!"
Ezt sosem értettem. Mitől lesznek ok valaki mas életének érzelmei? Ha nem lennének, értelmetlen lenne az életed? Kotozkodes nelkul.
8/24 ivilicious válasza:
Hogy minden nap jobb legyek a tegnapi önmagamnál...és a szerelmem, a családom, mindenki,akit szeretek, és mindig úgy érzem,hogy több szeretet kell adnom napról-napra:) meg most már a pocakban lévő kisfiam:)
9/24 anonim válasza:
7es, jól látod az lenne. nem az első vagyok, de értelmetlennek érezném az életem a családom nélkül
10/24 anonim válasza:
A kislányom, a férjem és a születendő gyermekem adnak értelmet az életemnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!