Szerintetek van értelme? 15-36-os autósüléshez kiegészítő biztonsági öv. Link
Akkor inkább 9-36 kg kategóriás ülést vennék, abban van 5 pontos öv, később kivehető és beköthető a gyerkőc az autó övével.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok híve az ilyen tág súlykategóriának.
Amúgy nem is értem igazán a működési elvét, hol rögzül ez pontosan?
Azt én sem:)
Talán az autósülés háta mögött átlósan? És akkor tul.képpen odakötözöd a gyereket az üléshez?
A 4. vagyok.Holnap megy az uram megvenni,ám itt a videó,hogyan kell rátenni a másikra.Praktikus,és egyszerű használni.
Nem parasztvakítás, hanem a legrosszabb, amit tehet egy szülő, ha ilyennel rögzíti a gyereket!!
Nem véletlenül tiltották be Európában 18 kg felett az 5 pontos övet!! Ez a divat Amerikából indult, ahol azzal magyarázzák, hogy a versenyzőknek is 5(6) pontos övük van.
Igen ám, csak, hogy Ők használnak Hans-ot!
Vagyis nyakmerevítőt.
E nélkül egy ütközés halállal végződhet, egy kisgyereknél meg főképp!! Úgy csapódik előre a fej, hogy a
felső-gerinccsigolya megnyúlik és halált okoz.
Ezt sem szabadott volna megengednie az Európai Gazdasági Hivatalnak! Ahogy helyesen nem is engedte a mellkasklipszet! Ami Amerikában jár minden gyereküléshez, pedig már sok gyerek életét követelte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!