Mit tegyek? A gyermekem depressziós lett.
Költözés miatt a lányom félévkor iskolát váltott. Februárban és márciusba szinte mindig beteg volt, rájöttem ez gyomorideg miatt van. Áprilisban javult a helyzet. Májustól sajnos romlott a helyzet. A lányomnak nincsenek barátai, kiközösítik, a tanárok bunkók, az osztályfőnök a legrosszabb, úgy beszél a gyerekekkel mint a kutyával.
A gyermekemnek romlott sokat az átlaga a gyomorideg, sok sírás miatt. 6 év alatt nem volt 2-es semmiből. 7. év végi bizonyítványba sajnos lesz. 2,6 volt az átlaga, és nem adták meg a 3-ast :( Nem lesz meg a 4-es átlaga és a 7. év végit mindenhol nézik, lehet emiatt nem fogják felvenni abba a középiskolába ahova szeretne menni.
Szeptembertől iskolát fogunk váltani, biztos vagyok benne.
A lányomnak mikor megemlítem el kellene menni pszichológushoz, ő tudna segíteni, azt mondja ő nem fogja idegennel megbeszélni a problémáit.
Én elvinném valahová akár sportolni vagy bármi ilyesmire, amiben tudom hogy nagyon jó. Ott sok sikerélménye lenne.
De persze szakemberhez forduljatok.
Szerintem az segít majd h iskolát vált. Nyáron pedig találkozhatna a régi barátaival, hátha ők felvidítják.
Jo
folyt:
csak jobbulást akartam neki kívánni, de átment a komment a mondat felénél.
Köszönöm a válaszokat
Nyáron megy táborba, remélem ott is fog szerezni barátokat. Hétvégén megyünk a szüleimhez, így a barátnőivel is tud majd beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!