Szerintetek is a férjem lett depressziós? 3 hetes a babánk.
Nem terveztük a kislányunkat, de megtartottuk a babát, amikor érkezett. A gyerekszoba kialakítása és a lakásfelújítás a tartalékunk nagy részét felemésztette.
Amikor megszületett a kicsi, párom nagy örömmel ringatta, foglalkozott vele, engem is kb körbeugrált. Pár napja viszont egyre szótlanabb, se velem, se a gyerekkel nem foglalkozik, és nagy nehezen ki tudtam szedni belőle, hogy az anyagiak aggasztják. Hozzáteszem egyáltalán nem élünk rossz körülmények között, nem is értem, mi aggasztja... Lehet, hogy ő lett depressziós?
Vállalkozásom van, onnan is csurran-cseppen majd valami. Már beszéltünk erről korábban is, számokkal is alátámasztottam, akkor megnyugodott... Épp ezért nem értem.
A munkahelyén voltak mostanában nehézségei, de csak a szokásos, határidő előtti nyomás, máskor attól nem volt ilyen...
Ha valóban az anyagiak nyomasztják, akkor azzal segítesz neki a legtöbbet, ha nem szórod a pénzt.
Nálunk is volt egy ilyen időszak, amikor a párom borúsabban látta az anyagi helyzetünket, mint én és nem értette, hogy miért akarok még ezt+azt venni.
Szépen megbeszéltük, hogy mennyi a bevételünk, mennyi a fix kiadásunk és hogy mennyi marad a változó költségekre, így megnyugodott, hogy nem a vakvilágba költekezek.
Három hete ki sem mozdultam itthonról, nem igazán tudok így költekezni :)))
Mindenesetre a háztartásfüzet bevezetésén gondolkodtam, akkor az szerinted jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!