Sajnos úgy érzem megint depressziós lettem, és nem tudom kezelni, mit tegyek?
Minden rendben volt pár hónapig,és tegnaptól megint jöttek a "rossz" gondolatok a fejembe.Sajnos nem tudok kihez menni,nincsenek barátok,mert elköltöztünk onnan ahol laktam egy másik megyébe városba.180 km.-re.Minden napjaim szinte egyformák,sokat vagyok egyedül gyermekemmel,aki 11 hónapos.Nagyon imádom Őt,de sajnos van amikor Őt okolom mindenért :((( NEM akarok Neki bajt,mert semmiről nem tehet,ezzel tisztában vagyok.Próbálok uralkodni magamon,ez sikerül is,de volt amikor megütöttem,mert sírt.:(((( Nagyon szomorú vagyok,és most is sírok,mert tehetetlen vagyok,sokszor már azon jár az eszem,hogy magamnak okozok bajt!De az is kinek lesz jó?Van valami hatásos gyógyszer vagy valami erre,hogy ne legyek depis?Már az orvost fontolgatom,hogy elmegyek és segítsen mert nem szeretnék bajt,és főleg nem a Babámnak!Szépen kérlek Benneteket ne ítélkezzetek rajtam,nem tehetek róla,és nagyon szégyellem magam ezért!Utálom magamat!Soha nem voltam depressziós,soha!Mi a jófene hozza ki ezt belőlem?
Pl az is,hogy nem csinálhatok azt amit akarok,régen voltunk férjemmel együtt valahol az is nagyon hiányzik,a sex sem érdekel,teljesen a mélyponton vagyok.
Szépen kérlek segítsetek mert nem találom a magoldást!Baba-Mama klub nincs,társaság nincs,anyósék jönnek heti 2x,én nem tudok menni sehova nincs jogsim,a tömegközlekedés szóba se jöhet egyéb okból.Nem,nem vagyok lusta félre ne értsetek.Elvégzek mindent itthon,szépen a gyermekemmel is eljátszok,tanítom,de mégis hiányzik az életemből valami.:( Menjek orvoshoz?
Várom a válaszokat!!!
Mi hozza ki belőled? Nincs kivel megosztanod a gondjaidat, innentől kezdve meg is van válaszolva az első kérdésed. Nem tudtok visszaköltözni közel az ismerősökhöz, barátokhoz?
Ezt csak is magadban tudod lerendezni, próbálj a gyerkőccel minél több programot csinálni. Öntsd ki itt a szívedet, mi pedig próbálunk vigasztalni. :)
Nem orvos kell neked, hanem nem egy elszigetelt környezet, mint ahol most élsz!
Pedig muszály lenne társaságba járnod! Játszótér, szomszédok, ilyesmi. Magne-B6 állitólag segit , nyugtat. A barátnőm szedi,vagy szedte.
Ha anyósodék mennek heti 2 szer, akkor egy kicsit rájuk kellene bizni a kicsit és elmehetnétek a pároddal vacsorázni, vagy moziba, vagy csak úgy sétálni kicsit.
Biztosan meg lehet oldani hogy időben mindenkinek jó legyen.
Szoritok neked és tényleg uralkodj magadon. Hamarosan vége lesz hidd el. Egyre többet tud már a babád, lassan megtanul járni is akkor aztán mehettek reggeltől estig is :)
Egyébként még jó módszer a napló irás is. Kiirod magadból ami bánt és megnyugszol kicsit. A dolgokon lehet nem változtat, de a lelkeden segit. Irj mesét a babádnak , vagy irj neki naplót. Mi vezetünk egy naplót neki. Mindig beleirjuk mik az ujdonságok, vagy csak irunk neki pár sort. Minden bejegyzéshez ragasztunk matricát és majd ha nagy lesz megkapja.
Nincs barátnőd ott ahol laktok? Sokat segitene.
melyik városban laksz? Milyen gondolataid vannak?
Ne felejtsd el: mindenki a saját maga sorsának a kovácsa, ha Neked nem jó ott, akkor miért nem lépsz?
Tudod, mi is elkövettük azt a hibát, hogy kiköltöztünk egy Budapest környéki lakóparkba, ami kb. egy tanya színvonalával vetekszik, lemegyünk sétálni a picimmel és kb. találkozok közben 3 emberrel. Ismerősök, barátok nincsenek. Csábító volt a nyugalom, a csend, de 4 hónap elég volt rá, hogy rájöjjek, így nem lehet élni! El sem tudom képzelni, hogy mit csinálnék itt egy totyogóval (most 4 hónapos a babám) jövő tavasztól. Ezért már eldöntött dolog, hogy jövő tavasszal elköltözünk innen, vissza Pestre valamilyen normális infrastruktúrájú helyre. Érzem én is az elszigetelődést. Változtatni kell. Ennyi. A gyerekedet pedig TISZTELD és nem lesz több kiborulásod vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!