Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen az aki depressziós? És...

Milyen az aki depressziós? És hogy kell kezelni?

Figyelt kérdés

hallottam h aki túl sokat netezik az depis lesz meg romlik a komunikációs képessége.de az a baj h én nem bírok nem netezni...de mit tegyek?mert már nem tudok beszélni emberekkel vagyis tudok de semmit nem tudok mondani:(

lécci segítsetek!

2010. aug. 17. 11:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs életkedve, döntésképtelen szinte, pesszimistán látja a világot, általában az öngyilkosság is megfordul a fejükben, vagy megpróbálják, esetleg meg is teszik.

Egy volt depressziós.

2010. aug. 17. 11:12
 2/5 A kérdező kommentje:

értem..

még lécc.vagyis amit alulra írtam arra!

2010. aug. 17. 11:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

És amiatt alakulhat ki netezéstől mert a szociális kapcsolataid leépülnek, a szociális kapcsolatok minősége pedig a lelki egészség egy tényezője Az élő, fizikai kontaktust, az igazi együttlétet másokkal nem helyettesíti a net még ma sem.

A megoldást pedig egyszerűen az jelenti, hogy járj össze haverokkal, szórakozni, kikapcsolódni, sportolni, akárminek. De ezt úgy mondom hogy én is hasonló cipőben járok, mégsem szocializálódok, mert nem találok közös érdeklődésű embert, akivel úgy érzem nem csak elütöm az időt, aztán emiatt inkább magamnak élek, és a munkamániámnak :D

2010. aug. 17. 11:25
 4/5 A kérdező kommentje:
én is..nem tudok kikkel lenni:(
2010. aug. 17. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
ismerős a szitu,bár nem hinném hogy depis voltam de tényleg észre vettem magamond a változást amikor: volt kb egy,másfél évig hogy nem csináltam semmit,teljesen gép vette el minden időm,tényleg még sokszor alvásra is sajnáltam az időt teljesen elfordultam még a családtól is,volt is miatta sok vitám,24ből olyan 16-18at itt ültem mert volt egy király online játék,aztán elkezdtem tanulni egy megyeszékhelyi iskolában,hát én olyan beteg voltam,rendesen alig mertem kimenni a vasútállomásra reggelente ahol többszáz diák ment iskolába,féltem a tömegtől,bujkáltam,ide oda mentem ahol nem látnak annyian,magyarán elszoktam az emberektől :S de aztán 1-2 hónap után elmúlt ez az érzésem hálisten,amikor gép előtt ültem nem is vettem ezt észre,akkor döbbentem rá mikor kimozdultam a normál világba.
2010. aug. 17. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!