Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Minden anyuka a saját babáját...

Minden anyuka a saját babáját a legszebbnek tartja a világon?

Figyelt kérdés
Még, akkor is, ha idegen szemmel a szó hagyományos értelmében, átlagosan a baba nem szép baba?
2009. dec. 31. 15:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Iggggeeeen! Ez természetes!
2009. dec. 31. 16:40
 12/14 anonim ***** válasza:
noná..ilyen a genetika és az evolúció...én is csodálkozom néha, h lehet h nem mindenki az én fiamat tartja a legszebbnek:-)
2009. dec. 31. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Anyósom mesélte, hogy a fia (férjem) gyönyörű volt, a legszebb a szobába. Viszont a sógornőmet ő is "dugdosta", eléggé csúnyácska lett, lila a feje, egy nagy haj. De azóta kikupálódott :)
2009. dec. 31. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Én igen :-), de nem mindenki!

Van egy ismerős anyuka, aki már többször mondta nekem, hogy ő látja, hogy az én kisfiam sokkal szebb, erősebb, fejlettebb, mint az ő kisfia. Nekem fura ezt hallani, de egyébként tényleg van különbség. Viszont ettől még ő nagyon szereti a kisfiát, csak valahogy objektíven, kívülről is nézi a dolgokat. Én nem tudom így nézni, nekem az enyém a legszebb.

2010. jan. 2. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!