Szerintetek mi a jobb? :D Az ha a gyerekek lány-lány, vagy az a fiú-lány. Szóval, mi a jobb, ha egy fiam és egy lányom lenne, vagy, ha két lányom? És tudom, a legfőbb az egészségük! ;)
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 21:53
1/11 anonim válasza:
Ez nem a nemüktől fog függni. Lehet oltári rosszban két lánytestvér, ahogy lehet összetartó és egymásért tűzbe menni is hajlandó fiú-lány testvérpár is. És fordítva.
2/11 anonim válasza:
Nekem pont így van, ahogy az előttem szóló mondja fiú-lány, és nagyon jó tesók. Nem ezen fog múlni.
3/11 anonim válasza:
Nekem két bátyám van es en lany vagyok, nagyon ki jövünk es örülök hogy 2 fiu testvérem van mit lany mert akkor teljesen mas lennek most. A bátyám mindig megmondták/megmondják hogy mi a jo es mi nem, mindig vigyáztak/vigyáznak rám. Szerintem megéri a fiu-lany testvériség :) foleg ha a fiu az idősebb :)
4/11 anonim válasza:
Mindegyik "típusból" egy ideális.
:)
De szeretnék már gyereket :)
5/11 anonim válasza:
Mindenki csak az egyik oldalt látja,kivéve esetleg a többgyerekes vegyes anyukák.Fiú-lányt szerettem vna, L-L lett,jó így már,de ezt úgyis a sors dönti el.
6/11 anonim válasza:
öcsém van 4és fél év különbséggel. ölni tudnék érte, ő is értem. és a világért nem vallaná be, de nagyon felnéz rám.
barátomnak két öccse van, a középső eléggé kilóg közülök, de amúgy sincsenek olyan nagyon jóban. bár barátomat ők is úgymond példának látják, mert 3 és 4 évvel idősebb náluk, szóval ő a nagytesó.
anyukám bátyja nála 8 évvel idősebb, abszolút nem jó tesók.
7/11 anonim válasza:
Mindkét párosításra (és még hozzá kis és nagy korkülönbségre) van példa ismerősi körben, jó és rossz kapcsolatok is. Ismerek lány testvérpárt akik állandóan marakodnak, az én lányaim szeretik egymást és jó játszópajtások, fiú-lány testvéreknél olyat, ahol az egyik lelkileg kicsinálta a testvérét, de olyat is, akiknél nagyon szoros a kapcsolat. Szóval nem egyértelműen lehet eldönteni, hogy fiú-lány párosításnál majd nem játszanak együtt, míg lány-lány esetén majd békésen babáznak együtt.
8/11 anonim válasza:
Ez csak a gyerekek személyiségétől függ (max. egy-két apróságtól). Látatlanban a különböző nemű felállás azért jobb, mert akkor kevésbé hasonlítgatja a két tesót a környezete, hogy na, melyik srác tud jobban focizni / csajozni meg melyik lány a szebb. Mondom ezt én, aki lány vagyok, öcsém van, és a környezetemben kevés ilyen szar kapcsolatot látok, szóval ez is elsülhet rosszul. Úgy van, mint ahogy utolsó írta, nálunk öcsém csinált ki engem, kiállhatatlan, beképzelt, a másikat megalázós-átverős-szekálós típus, plusz a szüleim is őt szeretik jobban. A többi lány-fiú testvérpár, akit ismerek, amennyire én látom, jól kijön egymással. De véd- és dacszövetséget kötött lánytesókat is ismerek amúgy.
9/11 anonim válasza:
Én mindig azt hittem valamiért hogy két fiam lesz. Egy fiam és egy lányom lett és nekem így a legjobb, így teljes a család, de nem lettem volna letörve ha két lányom, vagy két fiam lett volna.
10/11 anonim válasza:
Én valahogy mindig is szerettem volna egy nővért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!