Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ezek az "ősanyák"...

Szerintetek ezek az "ősanyák" tényleg ennyire elfogultak, vagy otthon magukban azért elismerik, hogy nem tökéletes a gyerekük?

Figyelt kérdés
Mostanában folyton olyan anyukákba botlok, akik látszólag úgy érzik, hogy a ő gyerekük a világ leglegebbje, aki egyszerűen képtelen bármit is rosszul csinálni, és akkor is ehhez tartják magukat, ha a szemük előtt van a példa az ellenkezőjére. Tényleg elhiszik, amit mondanak?
2014. máj. 26. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9 - neked mit jelent az ősanya????
2014. máj. 28. 22:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az az ősanya, akinek természetes a gyereknevelés, és egész életében erre készült. Aki külónösebb erőfeszítés nélkül éli meg az anyaságot, és annak mindenféle velejáróját.

És semmiképpen nem pejoratív értelemben kell használni ezt a már elcsépelt szót. Itt a GyK.-n szinte csak támadásra, lehurrogásra használják.

És nem kell tóbb felkiáltójel a kérdésed végére, mert nem akkora ez a probléma, hogy indokolná az indulataidat.

2014. máj. 29. 08:24
 13/13 anonim válasza:

Tisztelt Kérdező!

Nekem a napokban volt "szerencsém" ilyen MEKKORA ÁLDOZAT VAGYOK típusú ősanyával szemtől-szemben találkoznom. Egyszerűen rátelepedett a 2 jogilag(!) felnőtt lányára. Olyan, de olyan hisztériarohamban tört ki minden konkrét indok nélkül, hogy napokig nem tértem magamhoz.

Köszönöm, hogy kiírhattam NEKED KÉRDEZŐ!

2015. szept. 15. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!