Mi legyen a baba neve?
ezek közül:Anna, Biborka, Regina, Hanna, Szabina, Emőke, Larina,Anita, Sára.
Nektek melyik tetszik a legjobban?
Anna: túl gyakori, és ha ronda lesz a gyerek, vicces hatást kelt. Az Anna egy kecses, szép lány számomra.
Amik tetszenek: Anita, Hanna
Amiket sosem adnék: Emőke (:DDDD), Larina, Sára (80 éves néni vidékről), Szabina (tucatnév), Bíborka (bocinév)
Nalunk is ugyanaz a helyzet :) A parom nagyon ragaszkodik az Anna nevhez, nalam peddig Viktoria a meno, szoval egyutt Anna-Viktoria lessz, szerintem ez egy nagyon elegans nev ami minden nyelven megy es sosem fog szegyenkezni vele.
Paszithaod: Gyalu Anna-Krisztina, Gyalu Anna-Veronika, Gyalu Anna-Amália :)
A Biborka es Regina egyaltalan nem tetszik..a Hanna mintha bece nev lenne, Szabina szep :). Majd ertesits mi lett a vegso dontes
1.) Az Anna nekem tetszik. Igaz, hogy tucatnév, én is 5 Annát ismerek (ebből 3 osztálytárs...), viszont egyik legjobb barátnőm Anna, szóval ez nekem tetszik.
2.) A Bíborka is tetszik, és nem túl gyakori. A B-betűs neveket alapból szeretem (pl. még Borbála, Boróka - amiket Borinak lehet becézni: egyik barátnőm Bori)
3.) A Regina elmegy, nem rossz, de azért nem adnám a gyerekemnek.
4.) A Hanna jó, de kicsit már ez is tucat.
5.) A Szabina nekem nem, bocsi...
6.) Az Emőke... Nincs vele bajom, ismerek két Emőkét, akiket nagyon szeretek, de azért manapság már nem adnám.
7.) A Larina szép és különleges, személyes tapasztalatom még nincs benne...
8.) Ismerek egy Anitát. Aranyos, kedves lány, de azért mégse adnám...
9.) A Sára nekem a totál befutó. Szerintem szép, manapság nem túl gyakori, és... Egyszerűen csak na. Tetszik. :) Az Annával és a Bíborkával nekem ez a három tetszik a legjobban!
De ezt nektek kell eldönteni :)
A Bíborkáról a Bíbortetű jutna eszembe, aminek az összeaprított testét a joghurtokba teszik színezéknek, alias Kármin.
Hanna vagy Regina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!