Nagyon nehezen jutunk dűlőre a nevek terén, ezért szeretnék segítséget kérni. 3. Hónapban vagyok , tudom van még idő , de mihamarabb megszeretném találni a megfelelő nevet. Nem a túl szokványosakat kedvelem . Meg mutatom az én kedvenceimet.
Fiú : André, Odin, Áron, Szilveszter, Martin, Zsombor, Ákos
Nem mindegy, hogy milyen a vezetéknév. Pl. ha Kovács vagy valami hasonló magyaros, akkor nagyon nem illenek ezek a különös nevek, inkább az egyszerűbbek. Pl. Kovács Debóra, Kovács Odin szerintem borzalom. Ha valami más hangzású a vezetéknév amihez mennek ezek a nevek akkor bátran. A legegyszerűbb, ha külön a lányt fiút felírjátok ami tetszik, bele egy egy sapiba és húztok. Így a véletlenre van bízva és nem idegenekre.
2014. jan. 19. 13:38
3/14 anonim válasza:
Nekem ezek közül az Áron, Zsombor és a Csinszka tetszik.
2014. jan. 19. 13:39
4/14 anonim válasza:
Fiam Ákos. Ezen kívül még az Áron és a Szilveszter tetszik. A többi nem, főleg a Martin és a Zsombor, ezektől a világból lehet kikergetni engem. André és Odin se igazán az én világom.
Lányok közül a Csinszka és a Natasa tetszik, többi egyáltalán nem.
2014. jan. 19. 13:53
5/14 anonim válasza:
Fontos hogy összeolvasva ne adjon ki hülyeséget. Az is, hogy ne csúfolják később miatta (bár ebben elég kreatívak a gyerekek.) Senki se kedveli a szokványosokat, ezért van annyi Ronáldó meg Dzsesszika... egy Ágnes is lehet különleges személyiség, de ez már a munka nehezebb része.. :) nem attól lesz különleges, mert különleges neve van. Gondoljatok a becézésekre is, és hogy kiben mi ugrik be a név hallatán kettőtöknek. Pl. nekem a Zsombor már tucatnév, az André a Vásáry, a Szilveszterről meg ne beszéljünk ismertem egyszer egy nagyon idegesítő Szilvesztert :)
2014. jan. 19. 13:57
6/14 anonim válasza:
Nekem ezekből csak az Odin nem tetszik. Persze a többi sem az én világom, de nincsen vele bajom, de az Odin...hát nem is tudom.
2014. jan. 19. 19:30
7/14 anonim válasza:
Martin,André,Amira,Polett nagyon szépek.De egyik sem rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!