Mi legyen a baba neve?
ezek közül:Anna, Biborka, Regina, Hanna, Szabina, Emőke, Larina,Anita, Sára.
Nektek melyik tetszik a legjobban?
Gyalu Laura?
Tudom, a Laura nem volt a listában, de ez ugrott be
Nekem az Anita tetszik a legjobban! :)
És az Emőke is! :)
Nem az Anna az egyetlen gyakori név a felsoroltak közül. Én mindenképpen ezt választanám, szerintem ez a legszebb. Ha nagyon muszáj lenne mást mondani, akkor Hanna vagy Sára.
A többit biztosan nem adnám. Bíborka, Emőke, Larina, főleg ezek borzasztóak (bocsi).
Sorrendem:
1. Gyalu Larina: A különleges neveket szeretem, és az egyetlen olyan a Tieitek közül, így ezt választanám. :)
2. Gyalu Hanna: Szép név, de Hannából már rengeteg van sajnos :(
3. Gyalu Regina: Nem rossz.
4. Gyalu Sára: Nem.szeretem ezt a nevet, nekem túl 'parasztos'..Viszont Saci becézéssel nem rossz.
5. Gyalu Anita: 80-as években volt nagy divat, gyereket 1-et ismerek, amúgy Nita becézéssel még jó is lehet.
6. Gyalu Anna: Nagyon nem szeretem ezt a nevet, Dunát lehetne rekeszteni az Annákból, és nekem snassz is. De ha muszáj lenne, akkor Pannának becézném, mert az tetszik.
7. Gyalu Bíborka: Nem tetszik, inkább Borka vagy Bora.
8. Gyalu Szabina: Olyan Szabina ismerőseim vannak, ha ismernétek őket, te is akarnátok ezt a nevet adni a lányotoknak. :S
9. Gyalu Emőke: Nagyon-nagyon nem tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!