Mi legyen a baba neve?

Figyelt kérdés

ezek közül:Anna, Biborka, Regina, Hanna, Szabina, Emőke, Larina,Anita, Sára.

Nektek melyik tetszik a legjobban?

2014. máj. 26. 19:14
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Gyalu Laura?

Tudom, a Laura nem volt a listában, de ez ugrott be

2014. máj. 26. 19:44
 12/30 anonim ***** válasza:
Réka, Sára
2014. máj. 26. 20:02
 13/30 anonim ***** válasza:
Réka!
2014. máj. 26. 20:17
 14/30 anonim ***** válasza:
Amina, Anita
2014. máj. 26. 20:23
 15/30 anonim ***** válasza:
Én a kétszótagú vezetéknévhez inkábbhosszabb keresztnevet választanék (és ezért zárnám ki én a Sárát, Hannát, Annát stb.) De nekem is nagyon tetszik pl. az Amina.
2014. máj. 26. 20:53
 16/30 anonim ***** válasza:

Nekem az Anita tetszik a legjobban! :)

És az Emőke is! :)

2014. máj. 26. 21:32
 17/30 anonim ***** válasza:
5%

Nem az Anna az egyetlen gyakori név a felsoroltak közül. Én mindenképpen ezt választanám, szerintem ez a legszebb. Ha nagyon muszáj lenne mást mondani, akkor Hanna vagy Sára.

A többit biztosan nem adnám. Bíborka, Emőke, Larina, főleg ezek borzasztóak (bocsi).

2014. máj. 26. 22:00
 18/30 anonim ***** válasza:
Nos, en is az Annát választanám. A lányom is Anna es abban az evben amikor o született ez lett a leggyakrabban adott nev. Kit érdekel? O egyedi - ahogy a többiek is. Nem a nevétől lesz valaki különleges....
2014. máj. 27. 06:09
 19/30 anonim ***** válasza:
18%

Sorrendem:

1. Gyalu Larina: A különleges neveket szeretem, és az egyetlen olyan a Tieitek közül, így ezt választanám. :)

2. Gyalu Hanna: Szép név, de Hannából már rengeteg van sajnos :(

3. Gyalu Regina: Nem rossz.

4. Gyalu Sára: Nem.szeretem ezt a nevet, nekem túl 'parasztos'..Viszont Saci becézéssel nem rossz.

5. Gyalu Anita: 80-as években volt nagy divat, gyereket 1-et ismerek, amúgy Nita becézéssel még jó is lehet.

6. Gyalu Anna: Nagyon nem szeretem ezt a nevet, Dunát lehetne rekeszteni az Annákból, és nekem snassz is. De ha muszáj lenne, akkor Pannának becézném, mert az tetszik.

7. Gyalu Bíborka: Nem tetszik, inkább Borka vagy Bora.

8. Gyalu Szabina: Olyan Szabina ismerőseim vannak, ha ismernétek őket, te is akarnátok ezt a nevet adni a lányotoknak. :S

9. Gyalu Emőke: Nagyon-nagyon nem tetszik...

2014. máj. 27. 10:01
 20/30 anonim ***** válasza:
8-as pontnál az 'Ti se' akart lenni
2014. máj. 27. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!