Anyukák! Mennyi időtök van magatokra baba mellett?
Na jó :) Nekem nem sok, éjjel néha olvasok.
Ugyanis én sokat foglalkozom a gyerekemmel is. :) Igen, lehet kövezni.
Viszont minden nap tornázunk, és játszunk együtt. Mondókázunk, énekelünk, "táncolunk", most már mászunk, mesét olvasunk. Szóval én a magamra fordítandó időt ahogy írtátok(szolárium, fodrász, műkörmös, kozmetikus stb stb stb abszolút felesleges dolgok és mégsem nézek ki bányarémnek, sőt babakocsit tologatva is akad jóképű udvarlóm) a gyerekemmel töltöm. :)
6 hós tündérke anyukája
Szinte semmi:)
A nagyobbik 21 hós, a kisebbik 3 hetes.
Amikor az egyik alszik, a másik van ébren. És fordítva. Kakilni is egyidőben szoktak, enni is nagyjából:) Végzek az egyikkel, következik a másik.
Napi 1 óra szabadidőm van, amikor leülök kicsit netezni.
Fodrászhoz, kozmetikushoz, szoliba, stb. nem járok eleve. Mégis kinézek valahogy:)
Itthonra nem sminkelek, nem divatozok, örülök hogy enni tudok néha, nemhogy még szépítkezni:)
Na, de nembaj, a gyerekvállalás ezzel jár. Az első a gyerek, én meg ráérek még bepótolni majd:)
Hááát... erősen változó.
6 hónapos a lányom, a háztartásom kicsit gáz, valami mindig elmarad, de azért nagyjából rend van.
Havonta megyek fodrászhoz, mert a rövid hajamat utána kell vágatni. Barátokhoz gyerekkel megyünk, bevásárolni is. Nem nagyon marad el hosszabb időt a nagyiékkal még.
Kozmetikus is becsúszik pár hetente a gyanta miatt, de ez az, amit hamarabb kihagyok, ha muszáj, mert ezt otthon is lerendezem.
Szolira allergiás a bőröm, műköröm helyett van sajátom, szerencsére jó erős. Festeni úgysem szeretem.
Olvasni akkor szoktam, ha manó alszik nappal vagy éjjel, a kádban fürdés necces, mert Picurom újabban nélkülem nem alszik, azonnal visít álmában, ahogy felkelek mellőle.
Hétvégén apa felügyel, anya mehet világgá. Csak érjek haza a következő szopira :-)
09:47-es vagyok
Elfelejtettem beleírni, hogy januártól heti 2x megyek kondiba, ebből nem engedek, mert maradt fent 3 kg és eleve 5 kg plusszal mentem szülni és szeretném, ha jövőre jönne a tesó, szóval gyorsan formába szeretnék jönni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!