Hat hónapos baba mellett mennyi idő jut magatokra? Jártok tornázni, fodrászhoz, barátnőzni, stb?
Mi a kislányommal járunk baba-mama tornára és ringatóra. Egy héten 3-szor meg lefektetés után, lemegyek edzeni, akkor a férjem már otthon van és vigyázz a lányunkra. Szerencsés vagyok, mert van a társasházunkban konditerem, így meg tudom oldani.
Fodrászhoz 6 hetente járok, barátnőim meg hol hozzánk jönnek vagy mi megyünk hozzájuk a lányommal.
Ez a menet kb a lányom 5 hónapos korától van, most 8 hónapos.
Nincsenek barátnőim, csak régi osztálytársak és munkatársak.
Őket leköti a saját dolguk.
A család kicsi és nem tart össze.
Külföldre járkálunk a saját családommal gyerek+apa+anya.
Itthon is kirándulunk és ennyi.
Fodrász? Ritkán.
Szinte semennyi:) Barátnők oké,de tornázni?!
Tornázok én vele eleget:)
Ja és bocs de mi még csak 5 hósak vagyunk.
Igaz az én kislányom még csak 5 hónapos, de remélem nem baj, ha válaszolok!
Tornázni nem járok, mert még szoptatok.
Barátnőzni ritkán, de sajnos megváltozott a barátnőmmel a kapcsolatom mióta meglett a pici...
Fodrászhoz, kozmetikushoz, minden hónapban elmegyek egyszer!
Sajnos sok időm nem marad magamra... a pici lányom nagyon igényli, hogy foglalkozzak vele, egyedül max. 20 percet van el! A férjem is igényli, ugye... Akkor ott a házimunka (mosás, főzés, mosogatás, vasalás, takarítás, porszívózás stb.)
09:46-os vagyok!
A családunk nagy és mindig visszük magunkkal névnapra, szülinapra, ballagásra stb. Összetartó a családunk!
Sajnos a munkatársakban és a barátnőben nagyot csalódtam, mert ígérgetik jönnek, hívnak telefonon..de semmi, mintha semmit se jelentettem volna nekik!
Nekem lenne időm, mert apa tud vigyázni a picire (műszakban dolgozik, így van amikor napközben van itthon,éjjel meg meló). A barátnők viszont nem érnek rá. Suliba vannak vagy dolgoznak. Esténként szoktunk talizni. A baráti körünkkel közösen talizunk hétvégente (ők dolgoznak).
Fodrászhoz én nem szeretek járni, kb 3 havonta megyek, festve itthon van.
5 hósak vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!