Ti elmondanátok neki, hogy kisbabát vártok?
Van egy haverom, akivel együtt voltunk egyik este, védekeztünk mind3 alkalommal, mégis terhes maradtam. Már 4 napja késik, a tesztem egyértelmű.
Az a tervem, hogy hazaköltözöm anyuékhoz vidékre, és első évben otthon maradok a gyerekkel, aztán ha visszajöttem a munkahelyemre, visszaköltözünk Bp-re a kicsivel. (nem keresek rosszul)
A sráccal azóta nem is beszélünk, néha egy-egy semleges emailt váltunk, én nem akarom a pénzét, vagy hogy gyanúsítgasson, hogy direkt csináltam, vagy ilyesmi.
Akkor szükséges vele közölnöm? Már most? Vagy csak ha megszületett? Elvetetni nem fogom semmiképpen, augusztusban elvetéltem az exem babájával, ez a baba az ajándékom azért a fájdalomért.:/
27 L
26+35vagyok,
szerintem érett vagy a babára, sajnálom, hogy így alakult, mármint, hogy nem igazi családba érkezik a baba, de ez persze nem azt jelenti, hogy kevésbé fogják őt szeretni. Ha jól értelmezem soraidat, szüleidre azért tudsz támaszkodni, vagyis nem lennél teljesen egyedül, és rájuk számíthatsz. Ez jó is, ha már nem lesz jelen az apuka, akkor legalább a nagyszülőktől kapjon még sok-sok szeretetet a pici.
Kellemes babavárást kivánok neked és hogy rendeződjenek a dolgok. Ha megmondtad a srácnak a terhességet, majd írd már meg, mit szólt hozzá, kiváncsi lennék!!!
Sok sikert neked és sok boldog pillanatot!!!
ha nem vagy rá kész, hogy hogy neked mindig összejön?
tavaly is, most is?!
Utolsó! Olvasd el, amikor leírtam, hogy milyen alaposan védekeztünk! de egyébként igazad van, mert az egyetemen nem volt ilyen óránk, szóval nem ott tanultuk meg.
Nem tudom, hogy akarná-e tudni, de igaz, hogy az esélyt meg kell adnom neki meg a bébinek, hogy tudjanak együtt lenni apa-gyerekként majd később.:) Csak valahogy furcsa, hogy az én testemmel történik, az ember nem úgy áll hozzá, mintha párkapcsolatban lenne terhes, hogy egyből megbeszéli a párjával. Az ott persze teljesen máshogy jönne ki...
"Bocsi, de ez a gumi ellenőrzés egy akkora kamu. Minek töltötted fel vízzel, ha arra gondoltál, hogy kilyukadt, akkor miért nem vettél esemény utánit.
Nem gondoltam arra, hogy kilyukadt, írom is, hogy nem azért csináltam, mert azt hittem, hogy lyukas...
"Ha pedig nem voltál biztos benne, hogy elment, a gumin csak észrevetted?"
igen, észrevettem és megállapítottam, hogy igenis elment és a gumiba ment el, így nem volt okom arra gondolni, hogy bármi baj lett.
Te érted magad? Mert én téged nem. Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!