Ti elmondanátok neki, hogy kisbabát vártok?
Van egy haverom, akivel együtt voltunk egyik este, védekeztünk mind3 alkalommal, mégis terhes maradtam. Már 4 napja késik, a tesztem egyértelmű.
Az a tervem, hogy hazaköltözöm anyuékhoz vidékre, és első évben otthon maradok a gyerekkel, aztán ha visszajöttem a munkahelyemre, visszaköltözünk Bp-re a kicsivel. (nem keresek rosszul)
A sráccal azóta nem is beszélünk, néha egy-egy semleges emailt váltunk, én nem akarom a pénzét, vagy hogy gyanúsítgasson, hogy direkt csináltam, vagy ilyesmi.
Akkor szükséges vele közölnöm? Már most? Vagy csak ha megszületett? Elvetetni nem fogom semmiképpen, augusztusban elvetéltem az exem babájával, ez a baba az ajándékom azért a fájdalomért.:/
27 L
Mindenféleképpen mond el neki mert joga van róla tudnia!
Ha Én lennék a pasi helyében és nem szólnál Nekem a gyerekemről valószínűleg megölnélek,de ha nem is akkor is nagyon nagy balhé lenne belőle! Jó mondjuk az Én vagyok lehet mások másképp állnak hozzá...
Viszont ami most a kötelességed az az hogy szólsz neki,mert neki is joga van a saját gyerekéhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joga van hozzá, hogy tudjon róla. Úgyhogy igen, mindenképpen elmondanám neki.
Mert ha ő netán ugyan nem akarna veled együtt lenni, de a gyereke meg érdekelné, szeretné látni, foglalkozni vele, akkor ezt megtagadnád tőle és a gyereketektől? Nincs jogod, hogy ezt a lehetőséget megtagadd tőlük.
Mond el neki, aztán megtárgyaljátok, hogy hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!