Egy gyerekesek, miért csak egyet vállaltatok? Milyen indíttatásból?
Mi későn, az együttjárásunk /házasságunk 14. évében vállaltuk a gyermeket, a párom 32 volt. Nagyon komplikált lett végül a szülése, nem hatott a fájdalomcsillapító... műteni kellett, hogy megszülethessen Boldi. Nagyon megijedtünk mindketten, a nőgyógyásza és ő maga is fél egy újabb terhességtől, veszélyesnek tartaná, így én sem erőltetem. A fiam komoly, nagyon vagány kissrác, lassan öt éves, kiemelkedően magas tej és tojásérzékenységgel, és talán az egyetlen bőrbetegséggel, aminek a közvetlen következményeibe bele lehet halni.
Imádom mindkettőt, nagyon jó volna egy újabb jövevény, de én örülök a "meglévőnek", és nem elégedetlenkedem. (A párom nagyon könnyen esett teherbe, tervezett gyerek volt a fiam, 7 év főiskola + bedolgozás, majd 7 év házasságban lakásszerzéssel együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!