Teljesen kikészülök lassan az anyósomtól, mióta megszületett a kicsi. Ti mit tennétek a helyemben?
Grat, hogy a megfelelő embernek szültél gyereket. Az egészben a legborzasztóbb, hogy a sok hülye felnőtt miatt a gyerek szenved, és ő issza meg ennek a levét. Nincs az az isten, ami rávenne, hogy a saját gyerekem alkoholista és dohányzó ember közelébe vigyem, akár rokon akár nem. Jó lenne, ha végre ráébrednél, hogy a kislányod életéért is te vagy a felelős és végre az ő érdekeit kellene talán szem előtt tartani és nem a férjed üres fenyegetéseitől fosni.
A helyedben leülnék a férjemmel megbeszélni a dolgokat, ha nem tetszik neki az álláspontom fogom magam és elmegyek a gyerekkel, ha utánunk jön vagy erőszakoskodik rendőrt hívok rá. Aztán amint lehet elintézem a válást, a gyermekelhelyezést és élem világom tovább boldogan.
Azokból amiket leirtál , kiderul h az a nö egy örült!
Megsertödött azon h a 3-4 hetes csecsemö almos volt amikor ömeltosaga ott volt???
Tisztara csufsagol veletek!
Azt nezi, h mibe lehet belekötni.
Lehet olyankor a fia valamivel kiengeszteli, miutan ö megsertödik, azert sertödekeny!
Szerintem ez nem nevezhetö nagyanyanak, erre ne bizd a gyereked! Mennyi a szeretet egy ilyen " nagymamaban"???
Ha a parod nem hajlando parterapiara , akkor a VALAS az egyetlen megoldas !
Sajnos. Viszont akkor joga lesz LATHATASRA , amikor a gyerek naluk lesz es neked nem sok ralatasod lesz a dolgokra!
Kizarolagos felugyeleti jogot kell kiharcolj, kiskorú veszelyeztetese cimén ami nem lesz egyszeru!
Sötet jövöt latok , a " parod" nem parod semmiben es meg apanak is zero! Kepes cigifustben tartani újszülött gyerekét h az anyja meg be sertödjön! Es ebren tartani a gyereket h az anyja nehogy megsertödjön! Hol a hatar?
Azt meg irtam h a csaladterapian NEM AZ ANYOS TERAPIAZTATASAT ERTEM AZT HAGYD KI MERT FÖLÖSLEGES. Megis mondod h le szeretned szoktatni az italrol, ez nem a te gondod es problemad. A te problemad a ferjed hozzaallasa, nem az h hany sört iszik az anyos !
Rosszul közelited meg a dolgokat de megertem h nem latsz tisztan ketsegbeesesedben
Ne aldozd fel a gyereked az anyosod önzö örültsegenek az oltaran, es harcolnod kell nincs mese , a gyereked meg kell védd egy örult alkoholistatol es az itelökepesseg nelkuli apjatol!
2 eves kora alatt a te felugyeleted nelkul ugyse VIHETI el az apja, tehat most válj most lepj a kakukkfeszekböl, örultekhazabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!