A gyermekvállaláshoz/-neveléshez fűzött elképzeléseitek valóra váltak mikor szülők lettetek?
Figyelt kérdés
Milyennek képzeltétek el és végül milyen?
Csalódtatok?Ha igen miben?
Esetleg van olyan is aki megbánta? Ha igen miért?
Köszönöm a válaszokat előre is.
2014. máj. 16. 09:00
11/11 anonim válasza:
Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lesz. Úgy terveztem, hogy majd lesz időm mellette dolgozni is. Erre örülök, ha a nap végén minden rendben. Néha kiborulok. Haragszom a gyerekre, mert elég eleven, akaratos, és főleg este kergül meg, mire az apja hazaér, én meg már kivagyok. Néha kiabálok. De el nem cserélném semmire. Nekem mindent megér egy "szeretlek anya", "anya, boldog vagyok". Ma pl azt mondta, hogy engem szeret a legjobban a világon. Ő a mindenem. Szóval, nem ilyennek gondoltam, sokkal nehezebb annál, de sokkal több örömet tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!