Éjjeli labdázás, ittas szülők. Minek nekik gyerek?!?
Nem minden szülő egyforma, nem egyformán nevelnek. Akikhez neked "szerencséd" volt, azok pont olyanok, akik magasról lesz*rnak másokat, és ahogy látom, a gyerekneveléshez is érdekes a hozzáállásuk. A nevelési módszereikkel nem tudsz mit kezdeni, ellenben arra van törvény, hogy éjjel nem szabad másokat hangoskodással zavarni. Azt viszont semmiféle törvény nem szabályozza, hogy egy gyerek, SZÜLŐVEL meddig lehet az utcán, úgyhogy ezzel nem lehet mit kezdeni.
Én szerencsére még nem ébredtem ilyesmire, bár ez egy elég kicsi utca, de erre merőlegesen van egy sétálóutca, ott szintén néha még éjjel is folyik a traccsparti, természetesen a gyerekeket sem viszik haza ilyenkor, azok is kint rohangálnak, mintha még fényes nappal lenne. Én itt inkább azt nem értem, hogy ezeknek a szülőknek tényleg ennyire unalmas lenne otthon? Ennyire nem tudják magukat esténként a saját otthonukban elfoglalni? Mert nem azzal van bajom, ha valaki estére programot csinál, de hogy MINDEN éjjel kint üldögéljenek és cseverésszenek hajnali kettőig, nekem ez fura. Oké, nem álmos, de egy gyereknek azért ilyenkor már illik aludni. A szülő ilyenkor ennyire nem tud magával mit kezdeni otthon?
Jaj, hát minek nekik? Milyen kérdés ez?
Terhes lett, aztán megszülte...Nem hiszem, hogy aki éjfélor lent részegeskedik az utcán az 5 éves gyerekével, az sokat ábrándozott arról, hogy alkasmas-e szülőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!