Megitta a gyerek a kávémat, lehet baja tőle? Többi lent?
Figyelt kérdés
2,5 éves gyerekem míg elmentem a mosdóba megitta a kávém végét kb.negyed csészényi tejeskávé volt bvenne.2014. ápr. 10. 09:28
1/15 anonim válasza:
Legfeljebb nehezebb lesz lefektetni a délutáni alvásra.
2/15 anonim válasza:
Szerintem a déli alvást felejtsd el, bár lehet nem hat rá. Lehet egy pici hasmenése is, de baja nem lesz!
A babaszakácskönyvem szerint 50 éve pár hónapos babáknak már karamellás kávé volt az élvezeti ital ;)
3/15 A kérdező kommentje:
Igen erre gondoltam is,de más baja nem lehet?Még nem fordúlt ilyen elő soha :( Nem is tudom,hogy hogy vette le :(
2014. ápr. 10. 09:33
5/15 A kérdező kommentje:
Igen..viszont biztos nem koffeines kávé,nem? :)Az enyém az volt Dolche Gusto koffeines!
2014. ápr. 10. 09:34
6/15 anonim válasza:
1. vagyok. Nyugi, nem lesz semmi baja. Megitta, kész, nem tragédia.
7/15 A kérdező kommentje:
Remélem,Köszi a válaszokat! :)
2014. ápr. 10. 09:40
8/15 anonim válasza:
Ami előfordulhat egy gyerek esetében ha kávét iszik
- fejfájás (bár ez ritka)
- hasfájás
- túlzott elevenség.
A mai nap ha a gyermeked este 8-kor még versenyfutást akar játszani veled, akkor fuss vele még 2 kört, és utána fektesd le..
1 kávétól nem lesz semmi baja. A gond ott kezdődne ha napi szinten inna kávét. Szóval nem kell aggódni. Legfeljebb ma jobban elfogsz fáradni te is :)
10/15 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, főleg negyed csészényitől! :D Majd írd meg, hogy aludt-e délután! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!