Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megitta a gyerek a kávémat,...

Megitta a gyerek a kávémat, lehet baja tőle? Többi lent?

Figyelt kérdés
2,5 éves gyerekem míg elmentem a mosdóba megitta a kávém végét kb.negyed csészényi tejeskávé volt bvenne.
2014. ápr. 10. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz baja. Bar en nem kavezom egyszer az en gyerekem is belekostolt az apu kavejaba persze en is megijedtem es merges is voltam apura hogy nem ugyelt a kavejara de nem lett semmi baja :)
2014. ápr. 10. 09:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baja, ilyeneken mindenki túl esik.

Nemrég az én két évesem is megitta apja tej és cukor mentes kávéját, de szerencsére nem ízlett neki, azóta is csak fintorog ha kávézunk. :)

Aznap többször kakilt, de semmi más tünete nem volt.

2014. ápr. 10. 10:25
 13/15 anonim ***** válasza:

ebben a kérdésben az a vicces, hogy csokit, kakaót, teát, néha kólát azért majd mindenki ad a gyerekének, de ha megiszik egy negyed csésze kávét akkor frászt kapunk?

hidd el, elég koffeint kap ahhoz, hogy ne legyen a szervezetének ismeretlen.

máskor figyelj jobban, mert nyilván jóval több a koffein a kávéban mint mondjuk a kakaóban, de azért annyira nem kell megijedni

2014. ápr. 10. 11:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Anyám mesélte, hogy egy áthányt éjszaka után megittam a kvját, elmentem aludni, és vigyorogva gyógyultan keltem. Ő sajna mosott car maradt, mert megittam a kvját:)

Nyugi nem lesz baja.

2014. ápr. 10. 12:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Dehogy lesz baja, előfordul az ilyesmi. :)

Én ennyi idősen a pálinkát húztam meg véletlenül. :D (Almalének néztem.) Na, az már kicsit durvább, de nekem sem lett semmi bajom, csak azóta is mesélik, milyen korán kezdtem. :D

2014. ápr. 10. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!