Szulinapra mennyire szokas a meghivott gyerek testveret is elvinni?
Szombaton tartjuk a fiam szulinapjat es fogalmam sincs hany fovel szamoljak.Eddig minden even mas volt,volt olyan,hogy a meghivott gyerekek egesz csaladja eljott,de olyan is,hogy csak elhoztak a gyereket,majd kesobb jottek erte.
Iden etteremben fogjuk tartani a szulinapjat,de a meghivott gyerekek felet csak latasbol ismerem.Persze minden meghivora rairtam,hogy legyenek szivesek jelezni,hogy jonnek vagy sem,de tudom,hogy nem mindenki veszi a faradsagot erre,vagy lehet,hogy csak az utolso napon szolnak.
A gondom csak az,hogy nagy letszambeli elteresek lehetnek.10 gyerkoc lett meghivva,tehat gyerek+1 szulo aki hozza az 20 fo,gyerek + az egesz csalad viszont kb 40 fo lenne.
A masik dolog,hogy az etterem 25 km-re van a varostol,igy egyaltalan nem biztos,hogy mindenki eljon, nekem viszont a kaja miatt pontositanom kellene a letszamot.
Ti hany fovel szamolnatok?Vinnetek a testvereket is,vagy csak a meghivott gyerek menne az egyik szulovel?
Mennyi idös a gyereked? Mert nem mindegy, hogy 5 éves, vagy 18!
Normál esetben csak a meghívott gyereknek szokás ott lenni, a rokonságának nem.
Viszont ha 25 km-re lévö másik városban, éttermben akarsz ünnepelni, akkor - föként kisebb gyerekek esetében - természetes, hogy a szülö is jön, meg adott esetben a kisebb testvérek is, akiket nem tud a szülö máshová tenni.
A meghívottak szüleit hivd fel és kérdezz rá, hogy tud-e a gyerek jönni.
Amikor itthon tartottuk, jöttek a tesók is, szülők is. Mióta Mekiben, játszóházban tartjuk, csak a meghívottak.
25 km-re étteremben? Tényleg fura. Nálunk van, aki biciklivel vagy éppen gyalog közlekedik, kétlem, hogy eljöttek volna a szülinapra.
Koszonom az eddigi valaszokat.8 eves a fiam.Azert tartjuk ott a szulinapjat,mert a fonokom 2-3 hetre elutazik,es nekem kell helyettesitenem,igy nem lesz szabadnapom, sot folyamatosan tulorazni fogok.Az csak veletlen,hogy a fiam szulinapja pont ekkorra esik.
A fonokomnek van egy etterme is,igy szabadnap helyett felajanlotta,hogy tarthatjuk ott a fiam szulinapjat.Raadasul az etterem a munkahelyem mellett van,igy nekem is konnyebb kivitelezni az egeszet.Nekem a tortan kivul szinte semmibe nem kerul az egesz,es az etterem is csak a meghivottaknak lesz nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!