Ismerte valaki ezt az anyukát? Tudom, régi, de én csak ma olvastam a történetét?
szörnyű amit átélt 2 év alatt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
volt, aki anno többet is megtudott erről az anyukáról? menny idős volt, a férjével mi lett a végén?
nagyon megrázott a története. :(
a gyertyaláng oldalon? én is néztem tegnap este szonorúságomban, de nagyon sok Eszter van rajta, sok kép nélkül, szóval nem tudnék rátalálni. Pedig gyújtanék neki gyertyát, ha lehetne.
Nekem a volt párom is ezen van rajta.
én azt gondolom, hogy sajnos ilyen van. van aki fel tud állni, van akit maga alá temet.
nem hiszem, hogy kamu volt a kérdés, de ha az is, őszintén, nem egy emberrel megtörtént sajnos :(
ismerősöm mondta, hogy a szomszédja ír blogot, olvassam el, hátha tudunk segíteni.
az anyuka kezd összeroppanni, született egy ikerpárja, mindkettő betegen.
szerettek volna egy egészséges gyereket, meg is született.
az egyik nagylány angyalka lett, a piciről kiderült, hogy súlyos beteg ő is, bénult, szellemi fogyatékos, apuka meg lelépett...
borzasztó életek vannak!
Timike ténykedései:
- [link]
-
-
És az egyik topikból: "Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy beleoffolok, de szeretnélek figyelmeztetni egy csalóra, aki itt garázdálkodik a babaszobán, közel 10 éve, mindig már felhasználó névvel @char
Én a 2013 augusztus-szeptemberi csopinak vagyok az egyik oszlopos tagja és közel mésfél éve beépült közénk egy lány, aki előadta, hogy egy problémás terhesség után, a súlyosan beteges kislánya született. Több, mint egy éve aggódtunk értük. Közben teherbe esett újra, ezt a babát halva kellett megszülnie, aztán elhagyta a férje..... és ez után bukott le, hogy minden hazugság volt.
Rábukkantunk erre : [link]
Nem akart semmit, csak köztünk lenni, nem akart pénzt, gyereket lopni, semmit. Mikor lebukott eltűnt szó nélkül.
Ezzel az egésszel csak az a célom, hogy legyetek óvatosak, és ne higgyetek el mindenkinek, mindent!!!!
"
36-s. Én olvastam mindkét topicban pár adnadnii hozzászólást, de abszolút nem éreztem csalónak. Nagyon jól írt, mint aki igazán kompetens a gyerekvállalásban. Hogyan bukott le? mert itt az utolsó hozzászólásainál még nem derült ki.
a másik topic, ahol a beteg kislányról írt hazugságokat, az meg a 2009 májusi baba nevű fórum lehetett, de nem találom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!