Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismerte valaki ezt az anyukát?...

Ismerte valaki ezt az anyukát? Tudom, régi, de én csak ma olvastam a történetét?

Figyelt kérdés

szörnyű amit átélt 2 év alatt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

volt, aki anno többet is megtudott erről az anyukáról? menny idős volt, a férjével mi lett a végén?

nagyon megrázott a története. :(

2014. máj. 14. 19:49
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

a gyertyaláng oldalon? én is néztem tegnap este szonorúságomban, de nagyon sok Eszter van rajta, sok kép nélkül, szóval nem tudnék rátalálni. Pedig gyújtanék neki gyertyát, ha lehetne.

Nekem a volt párom is ezen van rajta.

2014. máj. 15. 12:10
 32/49 A kérdező kommentje:

Lehet ő lenne az? a dátum és név alapján lehetséges

ez egy másik oldal

[link]

2014. máj. 15. 12:13
 33/49 anonim ***** válasza:

én azt gondolom, hogy sajnos ilyen van. van aki fel tud állni, van akit maga alá temet.

nem hiszem, hogy kamu volt a kérdés, de ha az is, őszintén, nem egy emberrel megtörtént sajnos :(

ismerősöm mondta, hogy a szomszédja ír blogot, olvassam el, hátha tudunk segíteni.

az anyuka kezd összeroppanni, született egy ikerpárja, mindkettő betegen.

szerettek volna egy egészséges gyereket, meg is született.

az egyik nagylány angyalka lett, a piciről kiderült, hogy súlyos beteg ő is, bénult, szellemi fogyatékos, apuka meg lelépett...

borzasztó életek vannak!

[link]

2014. máj. 15. 12:43
 34/49 anonim ***** válasza:
Kicsit beleolvastam abba a blogba, hát tudjátok mit érzek? Föl tudnám rúgni magamat. Mert itt van a gyönyörű gyerekem, itt vannak a fényképei a gép mellett, okos, különleges, és legfőképp él. Én meg kesergek, hogy miért nincs még egy, miért nem segít többet a férjem, miért kell mindent ezerszer elmondani, miért nem tudok ott lenni az évzárón a munkahelyi rendezvény miatt. Ahelyett, hogy örülnék, hogy van, aki ne fogadjon szót, van, akinek az évzáróját megnézhetem dvd-n. Az összes tiszteletem azé az anyáé, aki gondozza azt a (most már csak) két kislányt. Hogy mi ad neki erőt, nem tudom. Én nem hiszem, hogy képes lennék így helytállni.
2014. máj. 15. 13:41
 35/49 A kérdező kommentje:
ennek az anyukának van igazán ereje. Kár, hogy nem vagyok milliomos, milliárdos, billiárdos... hogy tudjak segíteni
2014. máj. 15. 13:48
 36/49 anonim ***** válasza:

Timike ténykedései:

- [link]

-

[link]

-

És az egyik topikból: "Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy beleoffolok, de szeretnélek figyelmeztetni egy csalóra, aki itt garázdálkodik a babaszobán, közel 10 éve, mindig már felhasználó névvel @char

Én a 2013 augusztus-szeptemberi csopinak vagyok az egyik oszlopos tagja és közel mésfél éve beépült közénk egy lány, aki előadta, hogy egy problémás terhesség után, a súlyosan beteges kislánya született. Több, mint egy éve aggódtunk értük. Közben teherbe esett újra, ezt a babát halva kellett megszülnie, aztán elhagyta a férje..... és ez után bukott le, hogy minden hazugság volt.

Rábukkantunk erre : [link]

Nem akart semmit, csak köztünk lenni, nem akart pénzt, gyereket lopni, semmit. Mikor lebukott eltűnt szó nélkül.

Ezzel az egésszel csak az a célom, hogy legyetek óvatosak, és ne higgyetek el mindenkinek, mindent!!!!

"

2014. máj. 15. 15:17
 37/49 anonim ***** válasza:
Hát... engem is beetetett egy ilyen nő. A nevét is lemerem írni, OROS LÚCIA! Van akit Eszter néven, van akit Míra néven hülyített. Azzal az ürüggyel elkérte nőknek a címét, hogy majd küld játékokat a gyereknek. Az én gyerekeimet el akarta rabolni, de nem sikerült.
2014. máj. 15. 16:12
 38/49 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, az lemaradt hogy itt gyakorin ismertem meg.
2014. máj. 15. 16:13
 39/49 anonim ***** válasza:
Az komoly,ès hogyan el kezdtetek levelezni,ismerkedni,baratkozni akart?
2014. máj. 15. 16:58
 40/49 A kérdező kommentje:

36-s. Én olvastam mindkét topicban pár adnadnii hozzászólást, de abszolút nem éreztem csalónak. Nagyon jól írt, mint aki igazán kompetens a gyerekvállalásban. Hogyan bukott le? mert itt az utolsó hozzászólásainál még nem derült ki.

a másik topic, ahol a beteg kislányról írt hazugságokat, az meg a 2009 májusi baba nevű fórum lehetett, de nem találom.

2014. máj. 15. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!