Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismerte valaki ezt az anyukát?...

Ismerte valaki ezt az anyukát? Tudom, régi, de én csak ma olvastam a történetét?

Figyelt kérdés

szörnyű amit átélt 2 év alatt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

volt, aki anno többet is megtudott erről az anyukáról? menny idős volt, a férjével mi lett a végén?

nagyon megrázott a története. :(

2014. máj. 14. 19:49
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
82%
Elolvastam,de kicsit szkeptikus vagyok,hogy tényleg igaz-e.Ha igen akkor nagyon szomorú :(
2014. máj. 14. 20:06
 2/49 anonim ***** válasza:
72%
Most olvastam el a kerdest es a kerdezo valaszait. Ilyen van? De most komolyan h ennyire verjen a jo Isten egy embert? El se tudom kepzelni h lehet ezt atveszelni. Borzalom! Szavakat nem talalok. Remelem jol alakult az elete es rendezodott minden korulotte. Nagyon eros no le a kalappal!
2014. máj. 14. 20:07
 3/49 anonim ***** válasza:
75%

Én nem hiszem el a sztorit. Régen beleolvastam, aztán, mikor valaki belépett a kérdező nevével, hogy öngyilkos lett akkor abbahagytam. Most komolyan? Ezt beveszitek?

Hatványozott tragédiák sora, plusz xy, aki belép és leírja, hogy kérdező öngyilkos lett. Na, ilyen nincs. Ha én kifingnék a kutya nem lépne be helyettem ide, hogy ezt közölje néhány kérdésem végén, legfőképpen azért, mert sem testvérnek, sem barátnőnek, sem kutyának, sem macskának nincs meg a belépőkódom. Ez a kérdező a nagy tragédiák közepette azonban biztos figyelt arra is, hogy kiadja a belépő jelszavát!

Az egészben az a szomorú, hogy vannak ennyire beteg emberek, mint az, aki ezt a kérdést megfogalmazta és évekig foglalkozott vele.

2014. máj. 14. 20:12
 4/49 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon remélem hogy ez nem igaz!
2014. máj. 14. 20:16
 5/49 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló! Figyelmesebben is olvashattad volna, mert a történet szerint sajnos nincs kinek gratulálni, a kérdező meghalt. :(

A másik, hogy a testvér nem a kérdező kódjával lépett be, hanem mint válaszoló írta le a történet végét. Írta is, hogy megtehetné, hogy feltöreti a nővére fiókját, de nem fogja.

2014. máj. 14. 20:29
 6/49 anonim ***** válasza:
78%
A kèrdezö tesoja nem koddal lèpett be hanen ràkeresett a kèrdèsre!! Inkàbb legyen kamu mert ez egy szomoru törtènet,pàr honapja olvastam terhessègem elejèn azota is fel kavar ha eszembe jut!! Sajnos vannak ilyenek màr halottam rola de ez olyan volt mintha csak egy könyvet olvastam volna aminek nem boldog vège lett;-( szörnyü....
2014. máj. 14. 20:33
 7/49 anonim ***** válasza:
74%
Kizàrtnak talàlom hogy ezt valaki kitalàlta ès èvekig ezzel szorakozott!!!!!
2014. máj. 14. 20:35
 8/49 anonim ***** válasza:
86%
Rettenetes történet, nagyon sajnálom szegény Esztert. Most már együtt lehet az ő kis angyalkájával. Én is 3 babát vesztettem el, 2 terhesség alatt, de mindet első trimeszterben. Nehéz felállni belőle és akár tönkre is tehet egy kapcsolatot. Nekünk szerencsénk volt, minket csak erősebbé tett. Most újra terhes vagyok, de még csak holnap leszek 5 hetes, remélem ezúttal rendben lesz minden.
2014. máj. 14. 20:36
 9/49 anonim ***** válasza:
Azt nem lattam h meghalt, a kerdezo valaszait olvastam el nagyvonalakban, ennyi oldalt nem volt idom most elolvasni.
2014. máj. 14. 20:43
 10/49 anonim ***** válasza:
2-es: Engem a gép is, telefon is automatikusan beléptet, el van mentve a jelszó.
2014. máj. 14. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!