Ismerte valaki ezt az anyukát? Tudom, régi, de én csak ma olvastam a történetét?
szörnyű amit átélt 2 év alatt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
volt, aki anno többet is megtudott erről az anyukáról? menny idős volt, a férjével mi lett a végén?
nagyon megrázott a története. :(
Én nem hiszem el a sztorit. Régen beleolvastam, aztán, mikor valaki belépett a kérdező nevével, hogy öngyilkos lett akkor abbahagytam. Most komolyan? Ezt beveszitek?
Hatványozott tragédiák sora, plusz xy, aki belép és leírja, hogy kérdező öngyilkos lett. Na, ilyen nincs. Ha én kifingnék a kutya nem lépne be helyettem ide, hogy ezt közölje néhány kérdésem végén, legfőképpen azért, mert sem testvérnek, sem barátnőnek, sem kutyának, sem macskának nincs meg a belépőkódom. Ez a kérdező a nagy tragédiák közepette azonban biztos figyelt arra is, hogy kiadja a belépő jelszavát!
Az egészben az a szomorú, hogy vannak ennyire beteg emberek, mint az, aki ezt a kérdést megfogalmazta és évekig foglalkozott vele.
Második válaszoló! Figyelmesebben is olvashattad volna, mert a történet szerint sajnos nincs kinek gratulálni, a kérdező meghalt. :(
A másik, hogy a testvér nem a kérdező kódjával lépett be, hanem mint válaszoló írta le a történet végét. Írta is, hogy megtehetné, hogy feltöreti a nővére fiókját, de nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!