Ismerte valaki ezt az anyukát? Tudom, régi, de én csak ma olvastam a történetét?
szörnyű amit átélt 2 év alatt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..
volt, aki anno többet is megtudott erről az anyukáról? menny idős volt, a férjével mi lett a végén?
nagyon megrázott a története. :(
Én is tegnap olvastam. Elég szkeptikus vagyok ilyen történetek kapcsán, de nekem ez nagyon hihető. Nem gondolom, hogy valaki éveken keresztül kitalál dolgokat, majd "eljátsza" a halálát. Ha igen, akkor le a kalappal a képzelőereje előtt... Amúgy ha belegondol az ember, szerintem simán életszerű a dolog. Minden anya legnagyobb rémálma, hogy a babájával történik valami. Ennek a szerencsétlen lánynak/asszonynak az újszülöttje halt meg (sajnos ilyen van), majd két magzatot elvesztett (ez sajnos elég gyakori), ezek után én is ki lennék készülve és szerintem elég sokan. Elég csak megnézni hányan buknak ki itt a gyakorin, hogy nem sikerül teherbe esni, nemhogy azok fájdalmát olvasni, akik el is vesztettek már. Ilyen kálvária után pedig még a férje is megcsalta, elhagyta egy másik nőért (újabb pofon az élettől, ami sajnos megint nem kirívó a mai világban). Az meg csak hab a tortán, hogy a másik nő terhes lett. Őszintén szólva, szerintem a legtöbben úgy éreznénk, hogy nincs tovább... Csak van akinél a környezet tud segíteni, és van aki annyira labilis idegállapotba kerül, hogy már nincs visszaút és elég egy utolsó "löket". A lány testvére azt írta, hogy ezeken kívül sem úgy alakult az élete, ki tudja mi nem jött össze neki még. És nem gondolom, hogy aki a testvéreként írt nem az volt. Az írásában nincs semmi részlet, ami a lány halálával kapcsolatos, nem teregeti a szennyest. Csak a fájdalom és a szeretet érződik. A kérdező lány sem cáfolt, hogy mégis élne.
Őszintén sajnálom a családját, nyugodjék békében!
Én is hitetlenkedve fogadtam ezt a történetet. Nem véletlen ismét Benkő Tímeához volt "szerencsénk"? Ai nem tudja kiről van szó, keressen rá a babaszoba.hu-n. Sajna vannak ilyen idióták, akik ilyennel szórakoznak...
Ha mégis igaz, akkor szomorú.
8-as sok boldogságot és erőt kívánok :) és igen tényleg nehéz fel dolgozni még 1baba elvesztését nem többet. Egyik munkatársam is 3babát veszített el mire össze jött neki az első kislánya :) sógornőm is sajnos 2veszitett el igaz ők már nem is próbálkoztak utána, de jól meg vannak a férjével most ők lettek a kislányom kereszt szülei így legalább egy kicsit élvezhetik a babázás örömeit :)
nem tudom mennyire igaz a történet, de ha igaz akkor nagyon sajnálom ami vele történt.
miért nem hiszed el? szerinted a valósában ilyen nem történhet meg? Szerintem mindenkinek az élete egyszerű? Sajnos igenis történnek az emberrel ilyen borzalmak, és attól, hogy ide kiírja, még lehet igaz.
Valaki fórumra írja ki a gondját, más barátnőkkel beszél, facebookon tálalja ki, vagy elmegy pszichológushoz, a lényeg akkor is, hogy igaz! Nem kell egyből kamunak nézni.
Nekem az első párom lett öngyilkos, ha kiírnám a történetét, rá is azt mondanád, hogy kamu.
sajnos az életben vannak bonyolult történetek. És a kérdező testvére nem a kérdező nevével jelentkezett be, hanem kommentelt. És mivel nem vitte túlzásba a nővére gyászjelentését, már csak ezért sem lehet kamu.
bár az volna...
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!