Ismerte valaki ezt az anyukát? Tudom, régi, de én csak ma
olvastam a történetét?
21/49 A kérdező kommentje:
megnéztem a linket, de azon csak az van, hogy szídják. De gondolom arról írt hónapokig, hogy beteg a gyereke és ez egy 17 éves tinilány szórakozása volt.
de ez a topic, amit én linkeltem be, ez teljesen más. Itt alig alig jelentkezik a kérdező, szerintem ez nem hamis.
Az a rosszabbik változat, sajnos.
2014. máj. 15. 10:45
valaki linkeljen már egy ilyen bekő tímeás sztorit(ami konkrétan az ő beszélgetése) amiről beszéltek,szívesen elolvasnám,már csak hasonlításképp is!
Köszi!!
2014. máj. 15. 10:48
Tényleg nem akarok rosszindulatú lenni, de folyton egy gondolat motoszkál a fejemben. Miért nem volt légzésfigyelője a babának. A mai világban van még olyan, hogy nincs légzésfigyelő a kiságyban??
2014. máj. 15. 10:49
Persze, hogy van. Rengetegen nem használnak. Például mert semmit nem ér újraélsztési ismeretek nélkül. Vagy mert nincs rá pénzük. Vagy elvi okokból, mert nem akarját zavarni a kedzeti időszak nyugalmát. Vagy mert állandóan beriaszt tévesen.
2014. máj. 15. 10:51
Èn meg azt nem èrtem hogy egy bici babàt aki èpp hogy a vilàgra jött mièrt kell külön szobàba tenni?? Föleg hogy mindenki tud a bölcsö halàlrol èn nem tennèm mert tuti egy nyugodt percem nem lenne,ès mièrt nem ment be rànèzni? Vàrt egy oràt de akkor màr kèsö volt!:-( tuti le leszek pontozva de nem èrdekel mindenkinek màs modszer tetszik az èn babàm velem lesz egy szobàban az biztos!!
2014. máj. 15. 10:58
Én sem tettem külön, de sokan ezt teszik és én nem hibáztatom őket. Főleg ha már ezerszer megfizetett érte.
2014. máj. 15. 11:02
28/49 A kérdező kommentje:
bekős tímea topicra én is kíváncsi lennék. Hogy lehet képes valaki ilyenre??
visszatérve Eszter történetére, sajnos igen, nem volt légzésfigyelője (úgy tűnik). Nagyon fontosnak tartom én is, de még mindig sokan vannak, akik nem használnak.
:((
Annak idején rákerestem a kiszűrt adatok alapján, és meg is találtam az egyik gyertyagyùjtós oldalon Esztert. Nem emlékszem már, csak hogy k-val kezdődött a vezetékneve. Szerintem igaz a történet.
2014. máj. 15. 11:38
Nem lehet rajta csodálkozni, hogy ez lett a vége. Isten őrizz belegondolni, hogy min mehetett keresztül. Szerintem jól döntött, bármilyen durván is hangzik. Csakis a szenvedéstől kímélte meg magát. Ezt nem lehet "túlélni" lelkileg. Csak a teste élt volna tovább.
2014. máj. 15. 11:41
Kapcsolódó kérdések: