Tibic kérdése:
Én 28 vok b. nöm 29! Ősszel terveznénk a baba vállalást. Albérletben vagyunk, saját lakásra mostanában nincs kilátásunk. Van némi megtakaritásunk ugy 1millio ft. De nem tudom bevállaljuk a babát? Vagy . Meddig várjunk még?
Figyelt kérdés
Kettőnk jövedelme mindennel együtt 310 320 netto kb elég lenne ez ? Egy babàra?2014. máj. 13. 22:05
31/40 A kérdező kommentje:
Bocs de itt egy normális 50nm lakàs . 8 9 millànál kezdödik. Szoc-pol meg ck ujra van. Arra meg nincs 15 20 makim. Lehet odakéne költöznönünk ahol te laksz.
.
2014. máj. 14. 17:53
32/40 anonim válasza:
Hát egy pár éve még itt is ennyibe kerültek. De a válságra fogva már úgy dobják utánnad a lakásokat. Pedig közép Magyarországon élünk.
33/40 anonim válasza:
Na azt azért senki nem fogja elhinni, hogy albiban 130ezerből jól kijönnek és semmiben nem szenvednek hiányt. 100ezer alsó hangon a lakás.
34/40 anonim válasza:
Mi is kijöttünk 130-140eből, nem mindenhol 100az albi. Kelet Mon lakom, 20volt az albi, másik 20 a rezsi. Futotta mindenre jócskán, nem kell annyira elszálltnak lenni.
35/40 anonim válasza:
Két embernek babával, albérletben 300 ezerből vígan megélni??? Na ne vicceljetek már!
36/40 A kérdező kommentje:
Miért talàn kevés?Szerintem bővenn elég. Nemsokàra ugyis többet kapok majd! 100 bol meg kijön a lakhatàs. Akinek ennyi nemelég szerintem annak havi 1 maki is kevés lenne.
2014. máj. 15. 12:29
37/40 anonim válasza:
mi 200 ezerből gazdálkodunk 1 babával és mindent megtudunk venni ami kell pont elég a köv.fizuig!
Nem kell nagylábon élni és akkor ki lehet jönni belőle
38/40 anonim válasza:
Érdekes, először a kérdező kérdez,hogy elég-e ennyi pénz vállaljanak-e babát, utána pedig hülyének nézi azt aki szerint kevés ez a pénz.. :D
Meg a kedves kérdező szóhasználata "MAKI" arra utal, hogy nem sok ésszel áldotta meg a JóIsten őt :D
Szerintem jobb ha nem vállalsz gyereket! :D
39/40 anonim válasza:
Már ne is haragudj,szerintem teljesen érthető a reakciója, azok után amilyen stílusba beszélt néhány válaszoló,és ahogy leszólták mit képzel,hogy 300ezerből éhen fog halni egy gyerekkel...
40/40 anonim válasza:
Nah bocsi, de akinek felmerül, hogy 1 millió megtakarítással, s 320 nettobol meg lehet-e élni az barom :D(sőt többet fog kapni az elmondása szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!