Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én 28 vok b. nöm 29! Ősszel...

Tibic kérdése:

Én 28 vok b. nöm 29! Ősszel terveznénk a baba vállalást. Albérletben vagyunk, saját lakásra mostanában nincs kilátásunk. Van némi megtakaritásunk ugy 1millio ft. De nem tudom bevállaljuk a babát? Vagy . Meddig várjunk még?

Figyelt kérdés
Kettőnk jövedelme mindennel együtt 310 320 netto kb elég lenne ez ? Egy babàra?
2014. máj. 13. 22:05
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
nem azt írtam, hogy nem jövünk ki hanem, hogy épp hogy. Van de csak ritkàn, hogy nem elég hò végére.
2014. máj. 14. 10:35
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből ki lehet jönni. Saját házban élünk nettó 200 ezerből, 1 gyerekkel. Autóval járunk, mindenünk megvan. Félretenni is tudunk, igaz meggondoljuk a kiadásokat, de ki nem?

Az a kérdés, hogy mire várnátok? Az idő telik, nem lesztek fiatalabbak és lehet, hogy késöbb sem indultok jobb pozícióból (ne így legyen).

Én azt mondom, hogy nem felelőtlenség bele vágni. :)

2014. máj. 14. 10:35
 23/40 A kérdező kommentje:

Győrbenn lakunk. Bevételünk nem lenne kevesebb.Mivel b.nöm majdnem ugyanannyit kapna mint most

amennyi a bére.

2014. máj. 14. 10:55
 24/40 Vicky1223 válasza:
59%

Sziasztok! Mi is albérletben lakunk és imádjuk!! 2 gyermekünk van és úgy néz ki hogy úton a harmadik, hozzá tenném mind a három tervezett, nem csak "becsúsztak"!

És kevesebb pénzből gazdálkodunk mint ti és még is mindenünk meg van!!!!! Én örülök neki hogy így van mert így látják a gyerekek, hogy igenis meg kell dolgozni azért amink van és szerintem ez így jó!

Csak arra kell figyelni, hogy mit hol vesztek meg, és nem eszeveszettül költekezni, mert valahol láttál egy listát, hogy ez meg az kell egy babához, mert a felét elő sem veszed, hidd el tapasztalat, elvégre mi is voltunk első babások! Szerintem hajrá!!!!

2014. máj. 14. 11:06
 25/40 anonim ***** válasza:
17%

kedves utolsò

magadnak akarod bemeséln, hogy a gyerekeidnek jò szegényen felnőni? ezzel nyugtatod magad?

2014. máj. 14. 11:29
 26/40 anonim ***** válasza:
70%
Azért mert nem szórja a pénzt hanem betudja osztani de közben nem szenvednek hiányt semmiben az nem szegénység!
2014. máj. 14. 11:37
 27/40 A kérdező kommentje:
Nem költekezünk mostsem , ész nélkül albérletetsem örökre tervezük. De most sajna ez van.
2014. máj. 14. 11:44
 28/40 Vicky1223 válasza:
67%
25. válaszolónak! Egyáltalán nem vagyunk szegények! Csupán nem szórjuk a pénzt két kézzel és nem veszünk meg értelmetlen dolgokat, és még is mindenünk meg van! A gyerekek jól öltözöttek és legfőképpen jól neveltek és ez nem pénz kérdése!!!!
2014. máj. 14. 12:49
 29/40 anonim ***** válasza:

Kérdező. Nem tudom mennyiért mennek a lakások Győrbe. De itt nálunk egy 2 szobás kb 54 négyzetméteres lakás olyan 4 millióért már van. És ha van pénzetek is hozzá az már nem olyan sok a kölcsön hogy a saját lakásotokat fizessétek. Mi amikor a házat vettük a fundamentánál vettünk fel 5 milliót 14 évre. Havi 60 ért. De a sajátunk és kertes családi ház.

Lehet érdemes megnézni. Még lehet hogy kevesebb is lenne mint az albérlet. Esetleg a szocpol?

2014. máj. 14. 13:32
 30/40 anonim ***** válasza:
Azta... Rokonomék 130 ezerből élnek úgy, hogy albérlet. Mindenük megvan, megtudnak élni belőle. Nem szórják el a pénzt mindenre. És a gyerkőc semmit sem nélkülöz!!!
2014. máj. 14. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!