Én 28 vok b. nöm 29! Ősszel terveznénk a baba vállalást. Albérletben vagyunk, saját lakásra mostanában nincs kilátásunk. Van némi megtakaritásunk ugy 1millio ft. De nem tudom bevállaljuk a babát? Vagy . Meddig várjunk még?
Ennyiből ki lehet jönni. Saját házban élünk nettó 200 ezerből, 1 gyerekkel. Autóval járunk, mindenünk megvan. Félretenni is tudunk, igaz meggondoljuk a kiadásokat, de ki nem?
Az a kérdés, hogy mire várnátok? Az idő telik, nem lesztek fiatalabbak és lehet, hogy késöbb sem indultok jobb pozícióból (ne így legyen).
Én azt mondom, hogy nem felelőtlenség bele vágni. :)
Győrbenn lakunk. Bevételünk nem lenne kevesebb.Mivel b.nöm majdnem ugyanannyit kapna mint most
amennyi a bére.
Sziasztok! Mi is albérletben lakunk és imádjuk!! 2 gyermekünk van és úgy néz ki hogy úton a harmadik, hozzá tenném mind a három tervezett, nem csak "becsúsztak"!
És kevesebb pénzből gazdálkodunk mint ti és még is mindenünk meg van!!!!! Én örülök neki hogy így van mert így látják a gyerekek, hogy igenis meg kell dolgozni azért amink van és szerintem ez így jó!
Csak arra kell figyelni, hogy mit hol vesztek meg, és nem eszeveszettül költekezni, mert valahol láttál egy listát, hogy ez meg az kell egy babához, mert a felét elő sem veszed, hidd el tapasztalat, elvégre mi is voltunk első babások! Szerintem hajrá!!!!
kedves utolsò
magadnak akarod bemeséln, hogy a gyerekeidnek jò szegényen felnőni? ezzel nyugtatod magad?
Kérdező. Nem tudom mennyiért mennek a lakások Győrbe. De itt nálunk egy 2 szobás kb 54 négyzetméteres lakás olyan 4 millióért már van. És ha van pénzetek is hozzá az már nem olyan sok a kölcsön hogy a saját lakásotokat fizessétek. Mi amikor a házat vettük a fundamentánál vettünk fel 5 milliót 14 évre. Havi 60 ért. De a sajátunk és kertes családi ház.
Lehet érdemes megnézni. Még lehet hogy kevesebb is lenne mint az albérlet. Esetleg a szocpol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!