Tetszenek az összevont nevek két névből?
Figyelt kérdés
pl.:Anna-Bella=Annabella,Annamária,Annakrisztina,Annavirág,Ízabella,Mírabella,Marianna,Magdaléna,Mariangéla,Dórabella?2014. máj. 12. 12:35
1/7 anonim válasza:
1-2 tetszik, de a nagyon kacifántosak már nem, mint pl a Dórabella, meg a Mariangéla.
3/7 anonim válasza:
Annabella, Mirabella, Izabella stb. tetszenek, de az Annavirág, Annakrisztina, Dórabella, Mariangéla stb. az már túl sok...
4/7 anonim válasza:
Pont leírtad a két kedvencemet: Annabella és Mirabella. Ezeket nem érzem erőltetettnek sem, "csináltnak" sem.
De egyik ismerősöm kislánya Annaléna, és ez már nem tetszik.
Tulajdonképpen a két kedvencemen kívül egyik sem igazán.
5/7 anonim válasza:
Annabella, Mirabella nagyon szépek, de a kedvencem az Emmaróza. :) Bár nem adnám. Az Anna- kezdetűek viszont általánosságban nem tetszenek (nézzétek meg az anyakönyvezető nevek listáját, Annavirág, Annaréka, stb, ezek erőltetettek szerintem is).
6/7 anonim válasza:
Az Izabella nagyon tetszik,az Annabella,Annamária, Magdaléna,Marianna,teljesen megszokottak számomra semmi baj velük.
7/7 anonim válasza:
Izabella tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy ez összevont név. A többi nem igazán, talán az Annabella vagy a Magdaléna még úgy-ahogy. Utóbbi sem összevont név sztem. Inkább arra tippelek, hogy a Léna lett a Magdalénából és nem fordítva.
Annamária sose tetszett és sose voltak szimpatikusak vahogy az Annamáriák :(
A többi borzasztó erőltetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!