Tetszenek ezek a nevek?
Figyelt kérdés
Külföldön elég népszerűek ezek a nevek: Amélia, Olívia, Emili (Emily), Zoé, Kloé, Sarolta (Charlotte), Kamilla (Camilla/Camille), Liliána, Nikolett (Nicholett/Nicole), Júlia, Leonóra. Te adnád valamelyiket a gyerekednek? Ha igen akkor melyiket? Nem vagyok várandós, pusztán csak érdekel.2014. ápr. 20. 17:18
1/12 anonim válasza:
Olivia. En a Nikolettet kaptam anno....
2/12 anonim válasza:
A kórházban szinte minden kislányt Olíviának hívtak,nemrég szültem, ez most az abszolút sláger, végre már elmúlni látszik a Jázmin láz! Amúgy nekem a Kamilla tetszik a legjobban, nagyon szép név! Ha lányom született volna, Julianna lett volna anyukám után, de csak Liának becéztük volna.
3/12 anonim válasza:
Amélia, Olivia, Emily, Zoé ezeket adnám a lányomnak :)
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz :)
A Kloé szó amúgy Németországban tényleg a wc-re hasonlít? Nem tudok németül, de sokak szerint igen.
2014. ápr. 20. 17:53
5/12 anonim válasza:
A Sarolta tetszik legjobban, de ezt sem adnám szerintem. Szép még az Amélia, Emily, Kamilla is, de nekem más az ízlésem.
6/12 anonim válasza:
ha most kislányunk lesz, akkor Kamillának fogják hívni :)
7/12 anonim válasza:
Amélia: nem lenne rossz, de hadonlít az Amáliára, az pedig az análiára. Ráadásul a Mia becemév ribis, a Lia pedig kínais.
Olívia: szép, de de újabban majdnem minden gyereknek ez a neve. Nemcsak nálunk, hanem külföldön is. UNALMAS.
Emili: kifejezetten tetszik, de nem magyaros átírással.
Zoé: igazából Zoinak kéne ejteni, ami majdnem Zoli. Amúgyis a zoo (állatkert) jut róla eszembe.
Kloé: kloáka, klotyó, kokó, kokszos
Sarolta: sarló
Nikolett: ribis
Júlia: öreglányos Juli néni
Leonóra: ocsmány, akkor már inkább Nóra
Liliána, Kamilla: szép, normális nevek
8/12 anonim válasza:
Ribis a Nikolett???? Baxus, majdnem negyven vagyok de ezt meg nem hallottam a nevemre.....
9/12 anonim válasza:
Pedig az. Egy kis miniszoknyás, toppos ribit tudok Niki, Nikol névvel elképzelni. Azon kívül még csúnya név is. Még a cigányoknak sem tetszik, pedig ők a csicsára mennek.
10/12 anonim válasza:
A Nikolett az nem Niki es nemis Nikol, de ne zavarjon. Téged hogy hívnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!