Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nektek tetszenek ezek a nevek?

Nektek tetszenek ezek a nevek?

Figyelt kérdés

Hètfõn megyek uh-ra, remèlem akkor megtudjuk a nemèt. Mindenkèppen 2 keresztnevet szeretnénk neki adni.

Fiú: Zsarnóczay Zoltàn Ákos

Làny: Zsarnóczay Panka Lili

Üdv: 21+1 hkm

2013. dec. 7. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Én a fiúnál csak az Ákost, a lánynál csak a Pankát adnám. Szép nevek. Nagyon hosszú a vezetéknév, ne csessz ki szegénnyel, gondolj a későbbi időkre. Mire leírná mindig elege lenne.
2013. dec. 7. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:
19%

A Zoltán Ákos páros nagyon szuper. Jól hangzik, kisfiúként aranyosan lehet becézni, felnőttként két komoly név.

Lány páros: Panka Lili. Mind a kettő tündibündi egy kislánynak....de egy felnőtt nőnek nem a legjobb. Én is két nevet adtam lánykámnak. Az ő neve Lara Fanni. A Fanni egy aranyos kislány név, ahogy a Lara is, viszont a Larával elboldogul felnőttként is. Azért is választottam ezt a komolyabb nevet mellé.

Azt mondom, válassz ki egyet a kettő közül és rakj mellé egy komolyabb nevet. A kettő túl tündi-bündi. Persze ez csak az én véleményem.

2013. dec. 7. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
6%
Ja és még elfelejtettem írni, hogy a lányom családneve is hasonló a tiedhez: hosszú és nem túl gyakori, ennek ellenére én is 2 nevet adtam, szóval a hosszúság ne érdekeljen, ritkán kell az embernek aláírnia, egyébként meg lehet rövidíteni, nem tilos. Csak a hivataolosnál kell kiírni.
2013. dec. 7. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:

A Zsarnóczay Zoltán tényleg nagyon szép, nekem igazán tetszik. A lány nevek sajnos nem jönnek be, túl komolytalan hangzásúak, de ez csak az én magánvéleményem. Ahogyan az is, hogy szerintem is túl hosszú a vezetéknév, nem adnék mellé két keresztnevet, inkább csak egy rövidet/közepeset.

Sok sikert az esti uh-hoz, remélem megtudod a baba nemét!:)

2013. dec. 7. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
*hétfői uh-hoz. bocsi :)
2013. dec. 7. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

"ritkán kell az embernek aláírnia"

Ja, végül is csak minden kis füzetre, tankönyvre, dolgozatra... Aztán később kitudja milyen munkája lesz. Nekem olyan, ahol napi több százszor kell aláírnom, és nem elég a bélyegző, nem elég a szignó. Hosszú nevem van, szívok vele rendesen.

2013. dec. 7. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem jelenti azt, hogy mindenki szív vele. Apámnak is 3 neve van, üzletkötő, minden nap aláír, egyszer nem hagyta el a száját, hogy a "fene egye meg, hogy 3 nevem van". Férjemnek is 3 neve van, ő is megvan vele. Nem hinném, hogy úgy kéne ezt a dolgot venni, mintha "ú de kitoltak velem a szüleim" Egyébként azért is jó a két név mert választhat.
2013. dec. 7. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!