Milyen nevek tetszenek? Ha van gyermeketek ôt hogy hivják?
Figyelt kérdés
Esetleg ajànlanàtok neveket?
A vezetèknèv Varga.
2013. okt. 6. 22:37
2/19 anonim válasza:
Nekem a lányomat Alexának hívják. most a második babán még erősen gondolkodunk, hisz párommal mindketten más nevet szeretnénk, így nehéz a megegyezés. nekem pl. az Attila tetszik.
3/19 Misszabza válasza:
A mi leendő gyermekünk neve Kiara lesz :) 37 hetes kismama
Nagyon tetszett még nekünk a Bernadett, Nóra.
Fiúnevek közül Erik, Bálint.
37 hetes kismama
4/19 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a Felix, Tamas, Miklos fiunevek. A kisfiamat Frederick-nek hivjak es van egy magyar neve is, az Laszlo.
Lany nevek: Luna, Franciska, Lula, Amalia.
Nagyon szeretnenk egy kislanyt! Mar az sem erdekelne mi lesz a neve - ezt most a ferjem valasztja majd... csak jonne mar!
5/19 anonim válasza:
A lányunkat Boglárkának hívják. De nekem még tetszett a Fanni, Polli, Zalán, Ákos. :-)
6/19 anonim válasza:
Három fiam van:
Kerecsen
Kende
Nemere
7/19 anonim válasza:
Gyermekeim: Márton, Hunor és Borbála.
9/19 gabszem válasza:
a kislányom Luca Enikő. még tetszik a Noémi, Nóra, Dóra, Réka. fiúnevek amik tetszenek: Barnabás, Boldizsár
10/19 anonim válasza:
Maja Milán Mira
ezek a gyerekeim nevei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!