Kinek melyik név tetszik jobban? Vagy nektek milyen Lány nevek tetszenek? Magyarosabb nevek jobban tetszenének, ha találnék;)
Figyelt kérdés
Hédi vagy Gyöngyvér?2014. jan. 12. 11:07
2/13 anonim válasza:
egyik se az igazi
de inkább Hédi
3/13 anonim válasza:
Hédi jobban tetszik.
A mi lányainkat Zitának és Kingának fogják hívni. Április 3.-ára vagyok kiírva. Ami szóba került még kislány név: Márti, Edina, Blanka, Petra, Orsolya, Csilla
4/13 anonim válasza:
Inkább a Hédi.
Utolsónak: A Zita nekem is nagy kedvencem. :)
5/13 anonim válasza:
Egyik sem,de akkor mar inkabb a Hedi.
Kislanyom Jazmin:)
6/13 anonim válasza:
Inkàbb a Hèdi tetszik.
Tetszik: Kinga, Kincsõ, Boglàrka, Zselyke, Viktória
De ha lesz egyszer lànyom akkor Krisztina Lili lesz.
7/13 anonim válasza:
Részemről inkább Gyöngyvér. A Hédi aranyos, de felnőttnek szerintem nem elég komoly, és ha már szempont, nem is "magyaros", az angol-német Hedvig önállósult beceneve. Itt megtalálod az összes nevet, ami jelenleg adható és eredet szerint is tudsz keresni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!