Márta, Eszter, Lívia, vagy Sarolta? Melyik tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Tudom, sokaknak a hátukon áll fel a szőr ezektől a nevektől, őket arra kérem lapozzanak.2014. jan. 1. 23:19
1/17 anonim válasza:
Eszter. :)
Márta nekem kicsit öreges
Lívia egyáltalán nem tetszik
Sarolta meg olyan túl komoly, tudom becézés, de akkor is. Bemegy az első osztályba és "Hegymegi Saroltának hívnak", hát, nem tudom elképzelni.
Az Eszter szerint meg szép, ha sok van már belőle, ha nem. Szerintem becézni se kell, mert rövid és megállja az életben mindenhol a helyét.
2/17 anonim válasza:
Szerintem mindegyik nagyon szép. A Lívia különösen.( Az én kislányomat is így hívják és egyébként a terhességem alatt végig a Lívia és az Eszter között vaciláltunk.) :)
3/17 anonim válasza:
Mindegyik tetszik, de legjobban a Sarolta.
4/17 anonim válasza:
Livia
Márta szerintem is öreges :S
7/17 anonim válasza:
Eszter és Sarolta leginkább.
Mi Sárát szeretnénk ha lány lesz.:)
8/17 anonim válasza:
Bármelyik. Örülök, hogy látok normális neveket is! :)
9/17 anonim válasza:
Elfogult vagyok, Márta az anyukám volt, Eszter a lányom. :) Tehát ez a kettő.
10/17 anonim válasza:
Legjobban a Sarolta tetszik, imádom, amikor egy kislány beceneve Saci, olyan menő és aranyos. :D A Sarolta meg szép, komolya, valahogy tetszik a kontraszt a becenévvel, bármilyen személyisége lesz, lesz olyan formája a nevének, amit szerethet.
Az Eszter is szép.
A másik kettő viszont nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!