Mi jut eszetekbe ezekről a nevekről? Hogy tetszenek nektek? Legjobbtól legrosszabbig sorrend?
Kornél:
Levente:
Csanád:
Csongor:
Zsombor:
Ármin:
Dorián:
Mátyás:
András:
Zalán:
Zsolt:
Ha lehet, akkor csoportokba teszem őket, úgy rangsorolok.
1.: Levente, Zalán, Zsolt (Ezek olyanok, amik tetszenek, én is adnám.)
2.: Kornél, Zsombor, Csongor, András (Nem rosszak, de a saját gyerkőcömnek nem adnám.)
3.: Csanád, Mátyás (Nem katasztrófa, inkább semleges.)
4.: Ármin, Dorián (Egyáltalán nem jön be.)
Ez az én véleményem. Persze mindenkinek más az ízlése, de szerintem összességében jó nevek. :)
Alapból szeretem az ilyen kérdéseket, de ide nem tudok mit írni, a legtöbb felsorolt név egyszerűen semleges, nem rossz, inkább jó, de nem nagyon jó, érted.
Ami nagyon NEM, az a Mátyás.
Ami jobban tetszik, mint a többi: Levente, Csongor és Csanád.
Az én tetszési sorrendem:
1. Zsolt (egyik kedvenc férfi nevem)
2. András
3. összes többi (ezek egyáltalán nem tetszenek, a Leventét és a Zsombort egyenesen utálom)
Hogy mi jut eszembe a nevekről? Sorolhatnám, hogy a szomszéd fiú, a postás bácsi, a barátnőm kisfia, stb. de számodra ezek úgyis érdektelen információk.
1. Zalán
2. Levente
A Zsombor, Csongor, Csanád borzalmas, Mátyás, Zsolt, András, elmegy, a többiről meg kis buzeramatyik jutnak eszembe.
Kornél: tetszik, szerintem jó döntés.
Levente: sajnos túl gyakori lett, pedig szép.
Csanád: nem tetszik, de jó.
Csongor: ugyanez a helyzet.
Zsombor: ez is túl gyakori lett.
Ármin: egyik kedvenc nevem, különleges és szép, ódivatú, mégis modern.
Dorián: szép, egyik legjobb.
Mátyás: ez is nagyon tetszik.
András: Bandiként nem tetszik, de eredeti formában használva adnám, úgy nagyon jó.
Zalán: tetszik, jó kis név.
Zsolt: sosem tetszett.
1. Ármin, András, Kornél
2. Levente, Dorián, Mátyás, Zalán
3. Csanád, Csongor, Zsombor, Zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!