Mi jut eszetekbe ezekről a nevekről? Hogy tetszenek nektek? Legjobbtól legrosszabbig sorrend?
Kornél:
Levente:
Csanád:
Csongor:
Zsombor:
Ármin:
Dorián:
Mátyás:
András:
Zalán:
Zsolt:
itt 14. válasz az enyém.
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__52267..
Sorrendet meg mindjár írok ide:
5.Kornél:
2.Levente:
1.Csanád:
1.Csongor:
3.Zsombor:
4.Ármin:
2.Dorián:
1.Mátyás:
1.András:
1.Zalán:
2.Zsolt:
Amúgy az Ármin hangzásra jobb, mint a Zsombor, csak az Ármin az nekem valahogy túl kislányos hangzású:S Amiknek ua. a sorszámuk, ugyanannyira tetszenek:) Majd lehet, később jellemzem is őket, milyen emberkéket képzelek magam elé:)
12.vagyok, annyit módosítanék, hogy Zsolt mégis jobban tetszik, mint a Dorián meg a Levente. És Dorián név is mégis jobban, mint a Levente. So inkább,ha már a többin nem változtatok, kérlek, így vedd figyelembe:
2.Zsolt
2.1.Dorián
2.2 Levente
Dorián, Ármin a legjobbak
Leventét nem adnék
a többi közepes.
Próbáld, hogy melyiket könnyebb kimondani a vezetéknévvel.
10. vagyok.
Megtudhatnám, hogy miért nem volt hasznos a válaszom?
"Megtudhatnám, hogy miért nem volt hasznos a válaszom?"
Nem én pontoztalak le, de válaszolok: mert bunkó nép a magyar, aki szeret leszólni másokat.
A kérdésre válaszolva pedig:
1. A Levente és az Ármin a kedvencem. Mindkettő néven vannak ismerőseim és imádni való emberek.
2. András, Zsolt, Mátyás nem rossz.
3. A többit nem adnám a gyerekemnek, de nem szólom le azokat sem, akiknek tetszenek. Nem vagyok
olyan, mint sok honfitársam...
asszociációim a következők:
tetszik:
András: a legszebb férfinév
Levente: kedves, férfias, magyar
Mátyás: hagyománytisztelő
elmegy:
Csongor: helyes kis név
Zsombor: kis rosszcsont :)
Csanád: szintén ősi magyar, nagyon szép név, de rettentő gyakori most
Zalán: nem jut eszembe róla semmi :) csak Zalán futása
nem tetszik:
Dorián: mesterkélt
Kornél: nem jó zsigeri érzéseket kelt bennem
Ármin: nagyon költői
Zsolt: sose tetszett, pedig majdnem minden Zsolt ismerősömet szeretem. Az én korosztályomban nagyon divatos név volt, túlságosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!