Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Párom fél, hogy nem lesz jó...

Párom fél, hogy nem lesz jó apa. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Nagyon fél, hogy nem lesz belőlle jó apa.

Mert neki sem volt, és nem tudja, hogyan is kell csinálni...

Amikor erről beszélt láttam a könyt a szemében, mit tegyek, hogy ne féljen?

2009. dec. 26. 19:34
 1/10 anonim válasza:
Nem sokat tehetsz, de ha ezért aggódik akkor nem lesz rossz apa.
2009. dec. 26. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt jó apám de ezért lesz belőlünk odaadó gondoskodó jó apa mert tudjuk mit ne csináljunk mi volt ami rossz volt nekünk.Ha fél az már jó jel mert már most aggódig a gyermekért egy rossz apát nemérdeklik ilyen dolgok.
2009. dec. 26. 20:00
 3/10 A kérdező kommentje:

A képét mindig a zsebében tartja, és beszél hozzá.

De retteg, hogy rosz apa lesz.

2009. dec. 26. 20:06
 4/10 A kérdező kommentje:
A hasamhoz beszél, nem a képhez
2009. dec. 26. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez a férfi igenis nagyon nagyon jó apa lesz!!! Biztos vagyok benne az alapján amit leírtál! Mert jó apa akar lenni. És szerintem senki sem tudja hogyan kell csinálni. Erre nincs recept. Nincs írásos útmutató hogy mit kell tennie ahhoz hogy jó szülő legyen. Szeretni kell a gyermeket, figyelni rá, és ismerni. Egyébként az én párom meg azon parázott, hogy mivel kisfiúnk lett, majd anyás lesz. Ez még ugyan nem derült ki, mert még csak fél éves, de ha meglátja az apját kacarászik neki, és imádják egymást. Nekem van egy barátnőm, aki szülők nélkül nőtt fel, mégis nagyon jó anya.
2009. dec. 26. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha ettől fél, akkor nincs is mitől félnie... :) Az én párom is félt, de nagyon jól elvannak a kisfiúnkkal. A gyerek imádja, mostanában állandóan csak apát akarja, apa meg ragyog a boldogságtól! Szóval semmi gond, minden rendben lesz. Mondd meg a párodnak ne aggódjon, ő lesz a világ legjobb apukája a gyereketeknek!!! Ha meg valamit rosszul csinál, úgyis ott leszel te és helyrerakod!

Boldog babavárást!

2009. dec. 26. 20:35
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Várok még

Holnap megmutatom neki amit írtatok!

Köszi köszi köszi:)

2009. dec. 26. 20:36
 8/10 anonim ***** válasza:
a jó apaságot szerintem nem lehet elrontani, főleg az ő esetében, hiszen tudja, hogy mi az, ami neki hiányzott, így azt meg tudja adni a gyermekének. A lényeg, hogy mindig türelmes legyen a picivel. Az én páromnak sem volt jó apja, mégsem merült fel benne, hogy ő rossz apa lenne. Csak annyit kért tőlem, hogy legyek türelemmel, míg megtanulja, hogyan kell megfogni a picit, hogyan kell tisztába tenni, stb.
2009. dec. 26. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogyan is lehetne rossz apa,ha már ezen aggodik???
2009. dec. 27. 07:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit szólt a férjed?
2010. jan. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!