Anyukák, akik írtok babanaplót. A szülés történetéhez hogy írtátok le a szülést? Az enyémben nem sok szép volt, azt nem írhatom, h hánytam és szenvedtem.
:(
Szeretnék valami kedves emléket, így babanaplót írok- vagyis kitöltöm. A szüléshez is vhogy úgy szeretném írni, h azt a gyerekem majd elolvashassa, vagy elolvashassam neki, ha akkora lesz. De ehhez semmi ötletem nincs.
Igaz nem írok naplót,de lehet leírnám így,hiszen gondolom még friss az élmény.Ha kedvesen akarod leírni,akkor várj kicsit,idővel szépülni fog az emlék,hidd el:)
Viszont pont ezért lenne értelme most leírni úgy,ahogy érzed,mert később tuti nem így fogsz rá emlékezni:)
Első vagyok,bocsi,de ezt nem értem...mikor a gyerek elolvassa majd magától a naplót akkor már azért elég nagy ahhoz,hogy tudja,a szülés fáj!!
Mikor először olvassa,lehet aranyos lesz majd(fáj a poci???),de majd mikor hasonló cipőben lesz,mert szülni megy,vagy kíséri a feleségét,akkor már eléggé vicces lesz ezt visszaolvasni...
Ok nem azt mondom,hogy azt kéne leírni,hogy "úgy éreztem majdnem ott maradok",de azért a "fájt a pocim" nagyon vicces:))
de persze ez csak az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!