Mit szóltok a leendő kisbabánk tervezett nevéhez?
Várhatóan jövő hónapban születik meg az első gyerekünk, és mivel már egy ideje tudjuk, hogy kislány lesz, ezért már a névadás is megtörtént. Annak idején mindenképpen tervben volt, hogy ha kislányunk születik, akkor második névként a párom keresztnevét is megkapja majd a kicsi.
Szóval így a tervezett név: Kalmár Eszter Zsófia. Ti mit gondoltok erről, nyugodtan jöhetnek az esetleges negatív vélemények is :)
Nekem nem tetszik az Eszter név (nagyon nyafka név és szinte mindig gyenge embert takar). A Zsófia pedig engem a tehenekre emlékeztet. Rengeteg tehenet ismertem a nagymamám falujában gyerekként "Zsófi" néven.
Bocs, de nagyon közönséges név, nekem nem tetszik.
Nekem azt mondom hogy elmegy.Mondjuk ha csak az egy neve lenne az jobb lenne mert a 2 utónévvel másképp hangzik mint eggyel.
Vannak barátaim akiknek van 3 nevük is ,nos a nagy részük el is titkolja a 3.nevét...
Nekem is túl hétköznapi ez a két név külön-külön és együtt is, de ha nektek ez a régen kinézett, számotokra leggyönyörűbb név, akkor hajrá!!
Egyébként mindkét név abszolút normális és hordható!! Nekem szimplán kicsit hétköznapiak, de attól még szépek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!