Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok a leendő kisbabánk...

Mit szóltok a leendő kisbabánk tervezett nevéhez?

Figyelt kérdés

Várhatóan jövő hónapban születik meg az első gyerekünk, és mivel már egy ideje tudjuk, hogy kislány lesz, ezért már a névadás is megtörtént. Annak idején mindenképpen tervben volt, hogy ha kislányunk születik, akkor második névként a párom keresztnevét is megkapja majd a kicsi.

Szóval így a tervezett név: Kalmár Eszter Zsófia. Ti mit gondoltok erről, nyugodtan jöhetnek az esetleges negatív vélemények is :)

2014. máj. 3. 20:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
39%
Vegre egy normalis nev!
2014. máj. 3. 20:28
 12/26 anonim ***** válasza:
70%
Szép, de én nem adnék két nevet a lányomnak.
2014. máj. 3. 20:37
 13/26 anonim ***** válasza:
29%

Nekem nem tetszik az Eszter név (nagyon nyafka név és szinte mindig gyenge embert takar). A Zsófia pedig engem a tehenekre emlékeztet. Rengeteg tehenet ismertem a nagymamám falujában gyerekként "Zsófi" néven.

Bocs, de nagyon közönséges név, nekem nem tetszik.

2014. máj. 3. 20:38
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon szép, boldog babavárást!
2014. máj. 3. 20:42
 15/26 anonim ***** válasza:
62%

Nekem azt mondom hogy elmegy.Mondjuk ha csak az egy neve lenne az jobb lenne mert a 2 utónévvel másképp hangzik mint eggyel.

Vannak barátaim akiknek van 3 nevük is ,nos a nagy részük el is titkolja a 3.nevét...

2014. máj. 3. 20:42
 16/26 anonim ***** válasza:
36%
Szép nevek, de ezek évek óta el vannak csépelve. Van több olyan család, ahol mindkét lányt Eszternek és Zsófinak hívják. Én valami ritkább nevet adnék, Emma, Tekla.
2014. máj. 3. 20:57
 17/26 anonim ***** válasza:
69%
Jo nevek, gratula, vegre nem valami egyedinek titulalt hulye hangzasu nevek.
2014. máj. 3. 21:14
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
Szép név, de én nem adnám a kislányomnak. Jobban szeretem a különleges, nem túl felkapott neveket.
2014. máj. 3. 21:28
 19/26 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is túl hétköznapi ez a két név külön-külön és együtt is, de ha nektek ez a régen kinézett, számotokra leggyönyörűbb név, akkor hajrá!!

Egyébként mindkét név abszolút normális és hordható!! Nekem szimplán kicsit hétköznapiak, de attól még szépek!!

2014. máj. 3. 21:46
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is elmegy kategória, de csak azért, mert az Eszter névtől feláll a hátamon a szőr, a Zsófia meg szép, szóval én inkább Kalmár Zsófia Esztert adnám, ha az Eszter nagyon muszáj.....
2014. máj. 3. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!