Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » (Leendő) Kismamák, szedtetek...

(Leendő) Kismamák, szedtetek bármilyen vitamint a tervezett terhesség előtt? S ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés
Olyan vitaminokra gondolok, ami teljesen egészséges szervezetnél (értem ez alatt, hogy nincs semmilyen hormonális gond vagy nagyon ingadozó ciklus)is jótékony hatással van fogantatásra - de közben nem zavar be a hormonoknál, s a ciklusnál. Olyan tapasztalatok érdekelnének, akiknél valószínűleg ez hozta meg a várt csodát... :)
2011. ápr. 6. 09:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nekünk ez az első hónapunk. Én is és a párom is E vitamint szedünk, plusz én még szedek folsavat és a Nutrilite napi vitaminját! Nekem azt mondta a doki,hogy bőven elég.

Az E vitamin a nyálkahártyás vastagítja, a párodnál meg a spermáknak tesz jót. A folsav pedig rendellenségek kialakulása miatt jó! A Nutrilite-ot én terhesvitamin helyett szedem!

2011. ápr. 6. 09:29
 2/19 anonim ***** válasza:

Én még sajnos nem voltam és nem vagyok kismama, csak szeretnék az lenni. Volt, amikor szedtem az Elevitet, de nem sokáig. Volt hogy ittam a teákat, de többet ártott mint használt.

Én most már semmit nem szedek, mert már mindentől félek, hogy nemhogy előnye lesz, hanem hátránya...

Így inkább nem szedek semmit jelenleg. Bár az E-vitaminon gondolkoztam...de végül nem szedem azt sem.

2011. ápr. 6. 09:31
 3/19 anonim ***** válasza:
Védőnőm a folsavat és az E vitamint javasolta!
2011. ápr. 6. 09:47
 4/19 anonim ***** válasza:

Szia, Elevitet kezdtem szedni, kb másfél hónappal a sikeres hónap előtt. Most 31 hetes vagyok. :)

Sok sikert!

30/N

2011. ápr. 6. 10:29
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Én is azért kérdeztem így, mert több helyen olvastam, hogy némely teák, vitaminok egy egészséges hormonrendszernél,ciklusnál többet ártanak, mint használnak...

Csajok ezek a vitaminok (E-vitamin, Folsav, Nutrilite) gyógyszertárban vény nélkül beszerezhetők?

Ha szerintetek tényleg jók (s nem kavarnak be), akkor lehet, hogy én is beruházom valamelyiket.

Már néhány hónapja próbálkozunk a párommal, s most elérkezett látom az időt, hogy megtámogassuk magunkat valami jótékony dologgal.

2011. ápr. 6. 11:28
 6/19 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak:

A Nutrilite melyik fajtáját szeded, mert most kicsit utánanéztem, s a neten nagyon sok fajtája van ennek a terméknek?

2011. ápr. 6. 11:40
 7/19 anonim ***** válasza:
Az E vitamin és a folsav is vény nélkül kapható,a másik gyógyszert nem ismerem!
2011. ápr. 6. 11:58
 8/19 A kérdező kommentje:

Esetleg az E-vitamin és a Folsav márkájánál van különbség? Tehát milyen gyártójút vegyek ezeknél?

(Ha jól tudom, ezekből is többféle gyógyszergyártó cég csinál ilyeneket)

2011. ápr. 6. 12:29
 9/19 anonim ***** válasza:

A Nutrilite napi vitamint szedem! Nincs külön neve. Ez a neve! Ebben minden meg van!

Szerintem tök mindegy,hogy melyik márkát veszed. De Nutrilite-ot szerintem max. gyógynövényboltban kapsz!

2011. ápr. 6. 12:42
 10/19 anonim ***** válasza:
Én is az Elevitet szedtem előtte. A dokim javasolta. De egyébként bármilyen multivitamin jó lehet.
2011. ápr. 6. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!