(Leendő) Kismamák, szedtetek bármilyen vitamint a tervezett terhesség előtt? S ha igen, mi volt az?
Nekünk ez az első hónapunk. Én is és a párom is E vitamint szedünk, plusz én még szedek folsavat és a Nutrilite napi vitaminját! Nekem azt mondta a doki,hogy bőven elég.
Az E vitamin a nyálkahártyás vastagítja, a párodnál meg a spermáknak tesz jót. A folsav pedig rendellenségek kialakulása miatt jó! A Nutrilite-ot én terhesvitamin helyett szedem!
Én még sajnos nem voltam és nem vagyok kismama, csak szeretnék az lenni. Volt, amikor szedtem az Elevitet, de nem sokáig. Volt hogy ittam a teákat, de többet ártott mint használt.
Én most már semmit nem szedek, mert már mindentől félek, hogy nemhogy előnye lesz, hanem hátránya...
Így inkább nem szedek semmit jelenleg. Bár az E-vitaminon gondolkoztam...de végül nem szedem azt sem.
Szia, Elevitet kezdtem szedni, kb másfél hónappal a sikeres hónap előtt. Most 31 hetes vagyok. :)
Sok sikert!
30/N
Köszönöm a gyors válaszokat!
Én is azért kérdeztem így, mert több helyen olvastam, hogy némely teák, vitaminok egy egészséges hormonrendszernél,ciklusnál többet ártanak, mint használnak...
Csajok ezek a vitaminok (E-vitamin, Folsav, Nutrilite) gyógyszertárban vény nélkül beszerezhetők?
Ha szerintetek tényleg jók (s nem kavarnak be), akkor lehet, hogy én is beruházom valamelyiket.
Már néhány hónapja próbálkozunk a párommal, s most elérkezett látom az időt, hogy megtámogassuk magunkat valami jótékony dologgal.
Első válaszolónak:
A Nutrilite melyik fajtáját szeded, mert most kicsit utánanéztem, s a neten nagyon sok fajtája van ennek a terméknek?
Esetleg az E-vitamin és a Folsav márkájánál van különbség? Tehát milyen gyártójút vegyek ezeknél?
(Ha jól tudom, ezekből is többféle gyógyszergyártó cég csinál ilyeneket)
A Nutrilite napi vitamint szedem! Nincs külön neve. Ez a neve! Ebben minden meg van!
Szerintem tök mindegy,hogy melyik márkát veszed. De Nutrilite-ot szerintem max. gyógynövényboltban kapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!