(Leendő) Kismamák, szedtetek bármilyen vitamint a tervezett terhesség előtt? S ha igen, mi volt az?
Csajok! Még nem volt időm gyógyszertárba menni, s ma tervezem... nagyjából mire számítsak, mennyibe kerül pl: E-vitamin meg a folsav?
Ugyanis nemrég vettem más vitamint, s meglepően nem olcsó "mulatság".
Aki tud erről információt adni, megköszönném.
E-vitamint,és Elevitet szedtem.
DM-ben lehet kapni saját márkás (DAS GESUNDE PLUS) kismami vitamint,ami folsavat,B6,B12 vitaminokat tartalmaz.Egy dobozban 60db van, és kb.800FT.
Én Elevitet szedtem 3 hónappal a teherbe esés előtt, majd mikor már babás voltam akkor kezdtem magnéziumot pluszba. Folsavat gyümölcsökből/zöldségekből vittem be. Most ismét babát tervezünk, Elevitet szedek és folsavat is napi 1-et, mert az étkezésem nem olyan harmonikus egy másfél éves mellett ;)
A férjem C-vitamint szed.
Nem tudom, hogy a vitaminoknak köszönhető csoda volt-e, de elsőre teherbe estem és minden a legnagyobb rendben volt: egészséges, virgonc fiam van :)
Sziasztok! Köszönöm szépen a segítő válaszokat! :)
Most már eldöntöttem, hogy E-vitamint, s Folsavat fogok szedni, reméljük ez is segít majd a fogantatásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!