Miért fognak a nők mindent a szülésre?
imádom a kisfiamat-de bűn,h még nő akarok maradni-tetszeni akarok a férjemnek.hogy féltem a mellemet,hogyan fog kinézni?
mindenki azt mondja,h a baba megéri-különben nem kellett volna szülnöm.persze,h mindent megér-de mostantól ne foglalkozzak magammal?
Szerintem ez hülyeség.Én is 2 gyereket szültem 2 év különbséggel, 56 kg vagyok, de zavar hogy a 2.császár után szinte lóg a hasam, pedig csak 7 kg - ot híztam a most 7 hónapos fiammal.
Abszolút nem kell elhagyni magad, én is tornázok minden este, meg agyilag is érdemes magad karbantartani hogy ne butulj el teljesen:(
Én két gyereket szültem császárral 2év különbséggel. Sajna a hasam hiába kenegettem,berepedezett. Azóta is kenem,kicsit halványul,de látszik! Ezen csak műtét segíthetne,de arra meg nem tellik :((
De a fodrász és a kozmetikus,ha belefér a keretbe megyek és a férjem vigyáz a gyerekekre,mert ő is azt szeretné,hogy jól érezzem magam.
Mondjuk van még némi fölösleg is rajtam és annak a leadását csak a munka kezdetekor akarom tudatosan leadni(addig csak figyelek a mennyiségre),mert akkor úgysem jut már semmire sem időm :) főleg kajálni nem.
Végre a kérdés, ami engem is foglalkoztat.
Sok kismama nem foglalkozik vele, hogy milyen szépen változik a teste, ráfogja a terhességre, és bírni kell címszó alatt mindent a babáért elsüpped a hétköznapokban, aztán hoppá, apa egy cicababával enyeleg, persze szeret minket, ugye?
Soha sem szabad elhanyagolni magunkat, én még mai napig itthon is kisminkelem magam nagyon szolidan, és ha megyünk valahova, odafigyelek mibe megyek. Persze a terhesség egy átmeneti állapot a nő testi változásában, de elmúlik ez, és tényleg a varázs is, amire rákenhetjük szétfolyásunkat, és akkor ott a csodálatos baba, és a bálna anyuka.
Igenis mindenkinek nőnek kell maradni, mert a párunk hiába mondja most, hog szeret igy, ahogy vagyunk, de mikor megismerkedtünk, nem igy néztünk ki, és a baba születése után az anyát látja bennünk, de utána pár hónappal keresi a nőt, akibe beleszeretett, és ha az nő nincs meg, akkor hoppá van.
Én 33 hetes vagyok, alig várom, hogy megszülessen 2. gyermekem, de már agyalok azon, hogy milyen módon nyerjem vissza az alakomat. A bőröm még tartja magát a hasamon, és a mellemen, a combomon már az első terhesség alatt szétrepedt, de az amikor lefogytam, elhalványult.
Bízzunk benne, hogy visszanyerhetjük az alakunkat, hogy ne csak szép anyák, hanem szép nők is lehessük.
Ez az én saját véleményem!
jaj,de jó,hogy nem vagyok egyedül!
éljenek a szép kismamák-jó sportolást az utolsó válaszolónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!