15 órás autóút 1 éves gyerekkel?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem, 20 percet sem tud megülni a kocsiban, mert nem bír egy helyben ülni. Tippek, tapasztalatok?2014. máj. 2. 16:17
1/11 anonim válasza:
Jó sok könyv, játék, dalok....gyakran álljatok meg, ha ezzel jót tesztek neki. SOk türelmet nektek!
2/11 anonim válasza:
MEnjetek este, remélhetőleg elnyomja az álom. Ha ez nem megoldható, akkor vigyetek játékokat, könyveket, rágcsálnivalót amivel elvan egy ideig. Sokszor álljatok meg.
3/11 anonim válasza:
Utazzatok este, amikor egyébként alszik.
Reggel egy nagy séta, aztán könyvek, játékok, dalok, tableten képek vagy mese.
4/11 anonim válasza:
Ha ennyire nem ül meg a kocsiban, akkor 1 óra után már balhézni fog. Kihúzhatod a fent említett módon még egy darabig, de 15 órán keresztül az azért durva lenne.
Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy éjszaka menjetek. A kocsi zaja még altatja is a babákat.
5/11 anonim válasza:
Eszembe nem jutna ilyen hosszú útra indulni gyerekkel. Pláne ha meg 20 percet se bír ki. Menjetek repülővel.
6/11 anonim válasza:
15 órát nem fog kibirni még akkor se ha amugy birná. Mi is megörültünk már 13 órás úton. Este kellene mennetek ha muszály,de akkor se biztos hogy jól fog aludni a kocsiban egész vegig hiszen eddig a kényelmes ágyban aludt. Nagyon sok ez.
7/11 anonim válasza:
Mi ekkorával (+ egy 3,5 évessel) megálltunk útközben. Kb ennyi lett volna a teljes táv, se oda, se visszafelé nem mertük megpróbálni egyben leautózni. A tranzitszállás (esetleg +1-2 nap) nem megoldás? Odafelé úgy mentünk, h az út 2/3-át autóztunk, két nap mászkálás, utána 1/3 maradt. Hazafelé 1/3, délután mászkálás és másnapra az út 2/3-a.
8/11 anonim válasza:
13 hónapos volt a lányom, amikor a 9,5 órás utat végig üvöltötte. Mi vittünk egy csomó játékot, énekeltünk, hangoskönyvet hallgattunk, stb, de semmi nem volt jó neki. Főleg a vége fele már.
Az egész út 13,5 órás volt megállásokkal.
9/11 A kérdező kommentje:
Én is a repülő mellett szavazok, de a család szerint kocsival olcsóbb. Valószínű, hogy mi ketten repcsivel megyünk, a többiek meg kocsival. Kocsival valószínű hogy nem fogok elindulni. Sőt biztos. Az a baj, hogy mások mindig jobban ismerik a gyerekemet, pl. anyósom.
2014. máj. 2. 20:17
10/11 anonim válasza:
6 os vagyok. Az kimardt hogy mi felnöttek se birtuk és akkor még csak mi mentünk. Egyébként meg nem is értem hogy gondolja azt bárki hogy kibirja ezt egy kisgyerek... Anyósod pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!