Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15 órás autóút 1 éves gyerekkel?

15 órás autóút 1 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
Hozzáteszem, 20 percet sem tud megülni a kocsiban, mert nem bír egy helyben ülni. Tippek, tapasztalatok?
2014. máj. 2. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó sok könyv, játék, dalok....gyakran álljatok meg, ha ezzel jót tesztek neki. SOk türelmet nektek!
2014. máj. 2. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
MEnjetek este, remélhetőleg elnyomja az álom. Ha ez nem megoldható, akkor vigyetek játékokat, könyveket, rágcsálnivalót amivel elvan egy ideig. Sokszor álljatok meg.
2014. máj. 2. 16:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Utazzatok este, amikor egyébként alszik.

Reggel egy nagy séta, aztán könyvek, játékok, dalok, tableten képek vagy mese.

2014. máj. 2. 16:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem ül meg a kocsiban, akkor 1 óra után már balhézni fog. Kihúzhatod a fent említett módon még egy darabig, de 15 órán keresztül az azért durva lenne.

Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy éjszaka menjetek. A kocsi zaja még altatja is a babákat.

2014. máj. 2. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Eszembe nem jutna ilyen hosszú útra indulni gyerekkel. Pláne ha meg 20 percet se bír ki. Menjetek repülővel.
2014. máj. 2. 16:42
 6/11 anonim ***** válasza:
15 órát nem fog kibirni még akkor se ha amugy birná. Mi is megörültünk már 13 órás úton. Este kellene mennetek ha muszály,de akkor se biztos hogy jól fog aludni a kocsiban egész vegig hiszen eddig a kényelmes ágyban aludt. Nagyon sok ez.
2014. máj. 2. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Mi ekkorával (+ egy 3,5 évessel) megálltunk útközben. Kb ennyi lett volna a teljes táv, se oda, se visszafelé nem mertük megpróbálni egyben leautózni. A tranzitszállás (esetleg +1-2 nap) nem megoldás? Odafelé úgy mentünk, h az út 2/3-át autóztunk, két nap mászkálás, utána 1/3 maradt. Hazafelé 1/3, délután mászkálás és másnapra az út 2/3-a.
2014. máj. 2. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

13 hónapos volt a lányom, amikor a 9,5 órás utat végig üvöltötte. Mi vittünk egy csomó játékot, énekeltünk, hangoskönyvet hallgattunk, stb, de semmi nem volt jó neki. Főleg a vége fele már.

Az egész út 13,5 órás volt megállásokkal.

2014. máj. 2. 18:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Én is a repülő mellett szavazok, de a család szerint kocsival olcsóbb. Valószínű, hogy mi ketten repcsivel megyünk, a többiek meg kocsival. Kocsival valószínű hogy nem fogok elindulni. Sőt biztos. Az a baj, hogy mások mindig jobban ismerik a gyerekemet, pl. anyósom.
2014. máj. 2. 20:17
 10/11 anonim ***** válasza:
6 os vagyok. Az kimardt hogy mi felnöttek se birtuk és akkor még csak mi mentünk. Egyébként meg nem is értem hogy gondolja azt bárki hogy kibirja ezt egy kisgyerek... Anyósod pl
2014. máj. 2. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!